• istanbul maltepe süreyya plajındaki güzide mekandır.mekan çok güzel ve kalitelidir.fiyatları gayet makuldür.yediğiniz içtiğiniz şey gayet kalitelidir.aynı zamanda servisi de gayet hızlıdır.her ne kadar büyük bir bahçesi olmasının yanında 3 katlı birde binası olsa da pazar günleri çok kalabalık olup genelde yer bulunmaz.velhasıl özellikle benim gibi nargile meraklısıysanız vede arkadaşlarınızla şık bir yere gitmek istiyorsanız en azından bir kere gitmenizi öneririm.
  • maltepe'de son dönemde yıldızı parlayan ve çevresindeki rakiplerinin bir hayli önünde yer alan mekan. fiyatlarını abartıya kaçırmıyor değil. ancak dışarıdan bakıldığında böyle ihtişamlı yer için gayet normal. yakın zamanda hemen yanına benzin'in açılmasıyla nasıl bir politika izleyecekleri merak konusu.
  • bir türlü yer bulunamayan mekan. yan tarafa tekrar ekleme yaptılar yine yer sıkıntısı var. bildiğin tüm maltepe bu mekana geliyor, yan ilçelerden de gelindiğini duymuştum. sol tarafındaki yalı kafenin işlerini bayağı sekteye uğrattığı kesin. sağ tarafında da açılan benzinin bu mekanı fazla etkilemeyeceğini düşünüyorum. sahibinin oğlunun hasan şadoğlu lisesi mezunu olmasından dolayı, bütün şadoğlu tayfası bu mekana gelir.
    fiyatları sahil mekanlarına göre normaldir. yiyecek ve içecek menüsü de oldukça geniş.
  • yoğunluktan mıdır yoksa müşteriye pek değer vermediklerinden midir bilinmez, verilen siparişleri getirme konusunda mütemadiyen geciken mekan.

    alelade atıştırmalık yiyeceği de soğuk bir içeceği de ikidir yarım saatten önce getiremediler.
  • onunden gecerken kalabalik hali ile fazlasiyla dikkat ceken mekan.

    oylesine girelim dedik ve fazlasiyla memnun kaldik ailecek. firin guvecleri guzeldi. buraya gelinceye kadar en guzel nargileyi benzinde icmistim ama artik favorim bura oldu. zaten menude tutune gore nargileyi ayiran bugune. kadar gordugum ilk cafe burasi. el-fakir tutunlu nargile hem harika hemde 15 lira. sanki lubnan araki icermis gibi anason kokmasinin yaninda kafa da yapmakta.

    ic dis farketmeden her yerinde sigara icebilmeniz ise cennetlik tabir edebilcegimiz bir olay. yazlari neysede kislari disarda gotumuz donarken degilz guzel guzel kahve nargile yaninda sigara keyfimizde var. amk reklam gibi oldu boyle ama hakkaten tuttum burayi. kadikoyden kalkip gidilebilitesi var mekanin. tek falsosu alkol yok. hard likorler neysede en azindan bira sarap olmali. duyun bu sesi!!..
  • içinde herhangi bir albenisi yokken neden sürekli çakılı full çektiğine anlam veremediğim cafedir. dekorasyon desen vasat, garsonlar desen çaylak, ortam desen soğuk, koltuklar desen bildiğin dandik plastik masa-sandalyelerden, fiyatları desen fahiştir. bir tek elle tutulur yanı yarı derme çatma nargilesidir hepsi bu.
  • nargilesi için "berbat" denilebilir, fiyatları için ise "heyhat"...
  • maltepe sahilde bulunan ve uzun süre sıkılmadan oturulabilecek mekanların başında geliyor. bir de eskiden tek bir şatoydu, sonradan yandaki yeri de alıp duble bir şato kurdu adamlar. sahil boyunca ilerlerken zaten direkt dikkat çekiyor.

    http://satocafe.com/
  • yakın zamanda keşfettiğim muasır medeniyetler seviyesinde nargile yapan yer. bu ve kardeşi şato plusta içtiğim nargileler vasatın oldukça üstünde. fiyat olarak da makul sayılırlar. el fakher i 27.50 tl ye içiyorsunuz ki, sahil şeridindeki fiyatlar zaten bu civarda. ama kalite olarak diğerlerinden epey üstte. eş dost ortamında oturulacaksa, burayı değil de kardeşini tavsiye ederim. oturma düzeni daha güzel.
  • dün tam 38 km uzaklıktaki yere sırf arkadaşlar davet ettiler diye gittim. git-gel 76 km mesafe yapıyor. fakat istanbulda en iyi starbuzz tütün içtiğim ikinci yer. tekrar gider miyim, tem trafiği olmazsa yada 100/120 ile akıcı bi yoğunluk olursa tereddüt etmem.

    zayıf yönü köz servisiydi. zaten közü cezve ile veren mekanlarda bu sorunu yaşıyorum, çok dert değil.

    ilki için ise (bkz: kuruçeşme kahvesi)
hesabın var mı? giriş yap