• kissinger kahpesi yıllar öncesinden haber veriyor üçüncü dünya savaşını.
    işte bu yüzden burada olduğum yerde, reisin yanındayım.
    büyük resmi gördüm hacı!
    kib, aeo, bye!
    sıçmık
  • ekşi'ciler gene her zaman olduğu gibi söz cambazlıkları yapmaktan, espri kasmaktan ve birbirlerine laf sokuşturmaktan vakit kalmadığından, en önemli gelişmelere bile kulaklarını tıkamaya devam ediyor.

    (bkz: abd kuzey kore savasinin sonuclari)
  • hocam k korenin çıkaracağı savaştan bizene.
  • abd kuzey kore'ye yılda 600 milyon dolarlık ilaç yardımı yapıyordu. o ne yaptı? kendisine yardım edene küfür etti; sürekli sağa sola füze fırlatıp insanları tehdit etti. çünkü bu totaliter yönetim altında ezilen halkı bir arada tutabilmek için dış düşman lazım. 28 yaşında, babasından hanedanlığı devralmış, george orwell ve ayn rand'in romanlarındaki gibi ülkeyi yöneten, eğitimi ve kişiliği hakkında bilgi sahibi olmadığımız, ruh sağlığının bile yerinde olup olmadığı bilinmeyen bir çocuk sürekli kimyasal silahla oynuyor. sonra 3. dünya savaşı çıkacakmış. şimdi bunun müsebbibi amerika mı? ulan hergün küfür ettiğin adam sana ilaç yardımı yapıyor, füze fırlatmayı bırak yardıma devam edeceğim diyor. hala abd kötü. abd kaka. pehh.
  • kisssinger'ın söylemediği bir laf. the daily squib adlı politik mizah sitesinin ürünü bir hayali röportajda geçiyor.

    kurgu röportaj hakkında şöyle yazılmış;

    "a daily squib story satirizing an interview with former united states secretary of state, henry kissinger first published on november 27, 2011 was cited as a factual story by flagship egyptian newspaper al-ahram,[10] on september 16, 2012. the daily squib kissinger satire, was also mentioned by former john major era chancellor of the exchequer, norman lamont on march 6, 2012 in the new statesman"
hesabın var mı? giriş yap