• trump başkan olduktan sonra vatandaşlıktan atılacak kişilerin küçük bir bölümünü de içeren bir tanıtım videosu ile gündeme gelen oy ver hedesi..
  • içeriği sadece ve sadece "trump kötü. hillary iyi. biz? biz holier than thou. bize inan. detaylar? bilmene gerek yok. git, dediğimiz kişiye oy ver. o zaman dünya cennet olacak. vermezsen cehennem olacak."dır. ki bu tavır democrat'lığın ilk ve tek şartı. o yüzden o kısma hiç şaşırmadım. yani "trump'ın şu şu konulardaki planları şu şu açılardan yanlıştır, doğrusu şu şudur, onu da hillary yapacaktır, işte bunlar da bu argümanıma temel olan factler" gibi şeyler duymayı zaten beklemiyordum, buna kabil değiller, ellerinde değil. ama ciddi ciddi ağlayarak oy isteyeceklerini asla beklemiyordum... bir de sanki sözkonusu başkanlık seçimi değil de bi ne biliyim, bi hastalığa ya da birşeye bir awareness yaratma kampanyasıymış gibi.. hani çünkü hep öyle olur ya. bold bir vaatte bulunursun campaign videosunun sonunda... "hillary'i başkan yaparsanız mark'ı çıplak görebilirsiniz"... ağzım açık kaldı bu iki duruma.

    ayrıca küfretmek hiçbir zaman hoş bulduğum bir şey değil ama rhodes'un racist diyen ağzını sikeyim demekten kendimi alamıyorum nedense. o yüzden sanırım diyeceğim.

    rhodes'un racist diyen ağzını sikeyim.
hesabın var mı? giriş yap