• keşke doğru olsa dediğim haber. adam odtü'yü bitiriyor. yurt dışına gitmek yerine 2 bin dolar bile etmeyen paralara kötü koşullarda haftasonu falan ekstra mesaili olarak çalışıyor. çok saçma buluyordum zaten. abd'ye ya da avrupa'ya gitmeleri daha mantıklı.
  • demek ki ülkenin en zeki ve yaratıcı insanlarına
    güvenmemektir.
    vatan haini damgası vurmaktır.
    hani (fetöş darbesinden sonra)
    sadakate değil de liyakate bakacaklardı?
    odtü bu ülkenin en önemli üniversitesidir.
    demek ki dağdaki çobanın oyu 2 ödtülüye bedeldir.

    not :yurt dışı başvuruları sonuna kadar açılacaktır.
    -ne için vize istiyorsunuz?
    -odtülüyüm , iş vermiyorlar.
    -tamam o zaman...
  • solcuların çok çabuk kandırılabilir olduğunu gösteren başlıktır.

    kaynak bilgi belge yok ama adamlar nasıl coşmuş nasıl coşmuş imam hatiplerden, yurtdışına göç’e oy oy oy :))))
  • bu kötü birşey midir? savunma sanayisi dinamikleri, odtü kültürü ile bağdaşmakta mıdır?
  • ok ve yay, sapan gibi savunma silahlarının ülkemize daha faydalı olacağının, diriliş ertuğrul ile öğrenilmesi sonucunda gayet haklı olan, selçuk üniversitesinin ülkücü öğrencilerinin hem daha ucuza çalışıp ülke ekonomisine katkı yapmasını sağlayan olaydır.
  • belli konularda kendi adamlarini yetistirip torpil yapabilirler ama bazi konularda istedikleri zeki insanlari yetiştiremiyorlar o yüzden ne olursa olsun istemeselerde iyi egitim almis mezunlari alacaklardir.

    bir yazarin öngörüsü.
  • aselsan, tai ve roketsanda ödtü'lü değilseniz is bulmanız gerçekten zor. sektördeki herkes bunu bilir. bence olumlu bir gelişme.
  • doğru olmadığını bildiğim fakat keşke gerçek olsa dediğim haberdir. çünkü odtü'yü bitirip de türkiye'de 3 kuruşa çalışmayı saçma buluyorum. yoksa tai, aselsan, havelsan, roketsan, tübitak sage vs. kurumların hepsinde özellikle odtü kontenjanı var ve stajyerlerin yarısından fazlası bu kontenjanlı iyi üniversitelerden alınıyor.sadece stajyer değil çalışan eleman durumu da yine aynı şekilde. zaten tai'de aselsan'da ingilizce mülakat oluyor. taşra üniversitelerinden mezun olan biri o mülakatı biraz zor geçer. torpille vs. bir yerlere yerleşirse o ayrı konu tabi ki.
hesabın var mı? giriş yap