• an itibariyle seyrettiğim film.

    adı bayan agatha olsa sankim daha iyiymiş.
  • belki kalkıp başyapıt diyemeyiz ama gayet güzel bir korku filmi bu.

    benim için korku filmlerinin güzel olup olmadığına karar verirken kendime sorduğum 2 soru var: 1- korkutuyor mu? evet korkutuyor. 2- filmin bir senaryosu var mı? (yani sadece "böh" diye korkutup geçiyorlar mı yoksa konulu mu skdjksjk) evet senaryosu da iyi.

    baştan sona filmin içindesiniz, dikkat dağıtan sıkıcı sahne vs yok. beklentiyi çok çok yüksek tutmadığınız ve spoiler okumadığınız sürece tabi.
  • ilginç konulu ancak amatörce çekilmiş vasat film.

    filmin ortalarında olayı çözdüğünüzü sanıyorsunuz ama sonra ters köşe oluyorsunuz.

    kan ve şiddet severler zaten tatmin olacaktır.

    finali ise ucu açık bitiyor..umarım devamı gelir. o çete daha çok can yakar.

    ****spoiler****

    noitpecni..gözünüz kayıp da spoiler yemeyin diye tersten yazdım.

    ****spoiler****
  • slasher türünün önemli örneklerinden biri olabilecekken, ilginç bir senaryo kötü karakter gelişimiyle heba olmuş. oyuncularda o dehşet duygusunu bir türlü veremiyor. halbuki dehşet film için öyle önemli ki. fakat gene de filmin eğlenceli olduğu söylenebilir. benim gibi slasher ve gore sevenler için yer yer heyecan verici anları da yok değil.
    (bkz: hem yererim hem överim)
  • uzun zamandır böyle güzel senaryolu bir korku filmi izlememiştim. ancak testere olabilecekken oyuncu seçimleriyle peker açıkalınlı destere olmuş. bir 10 sene sonra iyi oyuncular ile yeniden çekilmiş hali 8,3/10 imdb puanlı bir filme dönüşebilir.

    edit: hayatında kaç tane 8,3 puanlı korku filmi izledin diyen çıkabilir, haklıdır da fazla gaza geldim 7,6 olur ama * .
  • bir saati biraz geçkin süresiyle gayet tadında, güzel bir film. hoş bir hikayesi var. özellikle internet kültürüne yaptığı göndermeleri ve anonymous çakması masked freaks'i başarılı buldum. beklentiyi yüksek tutmadan izlenirse korku ve gore sevenleri tatmin edecektir diye düşünüyorum.

    --- spoiler ---

    filmin ortasında esas kurbanın emma olduğunu görmek beni ne kadar ters köşeye yatırdıysa, masked freaks ortaya çıktığı anda onları gönderen köstebeğin abby olduğunun -bence- o kadar kolay tahmin edilebilir olması o kadar üzdü. zaten tahmin edemeyenler için ilerleyen sahnelerde "aramızda bir köstebek var" şeklinde kör göze parmağı sokmuşlar.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    türkçesiyle "kanlı oyun", 2016 avustralya yapımı korku filmi. senaristleri ve yönetmenleri cameron cairnes ve colin cairnes ikilisi olan düşük bütçeli ama ilginç bir filmdir. filmin başrollerinde meegan warner, ian meadows, olivia dejonge ve josh quong tart yer almaktadırlar. son olarak, filmin imdb.com puanı 5,8/10'dur.

    konusu
    scare campaign adlı kamera şakası programı 5 yıldır insanları korkutmakta ve ilgiyle takip edilmektedir. ancak internet üzerinden yayın yapan bir başka program ratinglerini tehdit etmeye başlayınca, şakaların dozunu bir adım öteye götürmeye karar verirler. sıradaki şakalarında, bir akıl hastanesinin yeni bekçisi rohan'ı (josh quong tart) oldukça gerçekçi yöntemlerle korkutmayı denerler. ne var ki rohan bu yeri çok iyi tanımaktadır ve şakaya tahammülü yoktur. ekip için şaka olarak başlayan çekimler, son derece ciddi bir hayatta kalma mücadelesine dönmüştür.

    imdb.com - https://www.imdb.com/title/tt4467626/

    wikipedia - https://en.wikipedia.org/wiki/scare_campaign

    trailer - https://www.youtube.com/watch?v=_hgvyjwcldi

    --- spoiler ---
  • scare tactics ve thesis hastası şu garibanı akşam saatlerinde eğlendirdiği için teşekkürlerimi sunmak istediğim film. dondurma üzerine dökülen çokolat sosu ve fındık misali bir de the purge eklemişler.

    imdb'nin çapsız puanlama sistemine kurban gitmiş, bir 7 değil de en azından 6.5 puanı görmesi gerekirken 5.7'de kalakalmış, üstelik izleyip de beğenmeyen kişi/olumsuz kullanıcı yorumları sayısı azken.

    --- spoiler ---

    masked freaks elemanlarından birinin çocuk çıkması bana the it crowd'un malum sahnesini hatırlattı.
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    sürpriz sonlu film bağımlısı biri olarak iki twistini de yakaladığım film. bence güzeldi ancak sonunda kızda bir bokluk var demeyi bırak bu kızı hiç sorgulamamaları ilginç geldi yani adam yerine kızı seçmesi aptalca.
    ayrı olarak abby'i gömdükleri sahnede başucunda bir televizyonda ve abby'nin nefes alamayış ve çığlıklarını gösterdi bu ruh hastası grup. bre gerizekalılar kızı madem mezara koyacaktınız o videoyu neden önceden çektiniz? "bakın bu canlı değil video kaydı, demek ki abby köstebek" sen o videoyu canlı da çekerdin. buradan puan kırıyorum.

    ayrı olarak sondaki twisti beğenmediğim için en sonda tüm yapılanların başka bir şaka olmasını da beklemedim değil.
    --- spoiler ---
  • korku ve gizem filmlerini sevenler, filmin ortasında kararı verir, genede başkada bişi yok deyip izleyenide kapanış jeneriklerini izlerken kendine küfür edip, sigara içtiren filmlerdendir.
hesabın var mı? giriş yap