• fiyatı uygun olan bir şampuan. hiç kullanmadım ama siyah kabı gayet karizmatik. internette genel kullanıcı yorumları iyi. fakat sözlükte hakkında herhangi bir kullanıcı yorumu bulunmamaktadır.
  • andlee arkadaşımıza teşekkür eder kullanıcı yorumu olarak devam ederim.

    akşam yıkanıp sabaha yağlı saçlarla uyanabilen yapıdaki saçlar için 3 günde bir yıkamaya kadar geciktirebilme özelliğine sahiptir. kokusu güzeldir. fiyatı uygundur. saçı diğer "yağlı saç şampuanları" gibi sertleştirmez. bakım da yapar. çabuk uzatır.

    ek olarak kuaför kuzenimin uyarılarını da dikkate alarak şunu söylemeliyim:
    serum ve bakım maskeleri ile eş zamanlı kullanılmalı. etkisi daha güzel olur.

    henüz denemedim bunları ama kuzen diyorsa vardır bir bildiği.
  • erkek adam kullanmaz lan bunu. head and shoulders bile uzun bir erkek için. erkek adamın şampuanı bilendaks *, kıliyır * falan olur. sen bi kere sorsan bunu eczaneye ya da kozmetikçiye "abi bu şampuanı arıyorum" diye, direk yersin metroseksüel yaftasını.
  • kuaförlerde satılan organik, aman bitkisel diye dünyanın parası istenen şampuanlara bin basar diyebilirim. uzun zamandır iyi bir şampuan arayışındaydım. tesadüfen migrosta bir kampanya olayında indirime girmiş, üstelik benim saçlarım yağlı olmasına rağmen çok kuru saçlar olan siyah şişeli bu şampuanı gördüm. zaten head and shoulders mahvetmişti saçlarımı kokusu da güzel deneyim dedim. biraz çikolata aromalı kokusu vardı yıkadım gördüm sonuç muhteşem... vallahi bu almanları tebrik etmek lazım. saçlarım yumuşak parlak canlı biraz elle şekille gayet güzel oluyor kısacası uzun zamandır aradığımı bulmuşum.
    ilginç olan da 2. günün sonunda yağlanmaya başladı normalde yıkadığımda ertesi sabah yağlı saçla uyanırdım neredeyse 3 gün götürüyor tek kötü tarafı başlarda biraz kepeklenme yaptı herhalde o da alışma evresinde olduğundandı şimdi kepek biraz daha azaldı. ben öneririm gayet memnunum...
  • oryal denilen şeye maruz kalmış saç için mucize gibi şampuan.
  • akşam yıkanıp sabah yaglanan saçları nasıl üç gün temiz tutmuş anlamak mümkün değil. yaglanmayan saçlarımı akşam yıkasam da ertesi sabah yağlı yağlı parlayan bir hale getirdi. watsons'in süt proteinli ucuz sampuani bile çok daha iyi temizliyor. bunun dışında sıkıntısı yok.
  • bakkala gidip bundan istesen buyuk olasilikla dayak yersin.
  • ismine bakan sıfırdan lepiska saç çıkartıyor sanır , janjanlı isme sahip şampuan.
  • siyah serisi kesinlikle piyasadaki en iyi şampuan diyebilirim.
    en azından benim isteklerimi karşılama konusunda en başarılı şampuan oldu. kuru ve kalın telli saçlara sahip bireyler, siyah seriyi saç kremiyle beraber kullandıklarında 7-10 yıkama sonunda saçlarında elektriklenmenin azaldığını ve daha yumuşak saçlara sahip olduğunu görebilirler.
  • saçınızın sağlığı yerindeyse, kullanmamanızı tavsiye edeceğim şampuandır. zira 1 ayda saçlarımın amına koymuştur. set olarak kullandım şampuan+saç kremi+bakım spreyi üçlüsünü. keratin içerdiğinden olsagerek yıkamadan sonra saçımı bağladığımda, bu seti kullanmaya başladıktan sonra form/şekil bozukluğu yaptı. keratin sonrası saçın şekli neyse öyle mi kalıyormuş ne. suç bende biraz yani. sonrasında da çılgınlar gibi dökülmeye başladı saçlarım, kırılarak. eski şampuanımı** bulduğum için bıraktım kullanmayı. zar zor toparladı saçlarım.

    sağlıksız saçı sağlığına kavuşturur mu bilemiyorum ancak benim saçlara iyi gelmedi.
hesabın var mı? giriş yap