• sukubi dubi dubi.... chizgi film, her bolumde hayalet hortlak fian olur bolumun sonunda megersem bunun aslinda hain bir insanin oyunu oldugu anlasilir.
  • (bkz: hanna barbera)
  • lafa lympics te her zaman yenmek zorundalardır ya, iğrençtirler.. yarışmanın başından bellidir sonu: scooby doo lar birinci, yogiler ikinci, benim canım hakkı yenmiş really rottens ım da üçüncü.. really rottens ya olmasaydı diye düşünün bir.. bakalım yarış o zaman da bu kadar eğlenceli olur muydu??
  • bugun izledigim bir bolumde soyle bir diyalog oldu.
    cadinin elinde bir buyu kitabi var ve elinden almak istiyorlar.
    gozluklu kiz:shaggy o kitabi almaliyiz mutlaka.
    shaggy:filmi cikana kadar bekleyemez miyiz?
  • yakışıklı jön fred, güzel kızıldaphne, zeki gözlüklü kız velma ve tırsık shaggy ile bir köpeğin* birleşiminin çizgifilmi. hep fred'le daphne bi yere, velma bi yere, shaggy'yle scooby bi yere giderlerdi ayrılırken bunlar. bi de adını hatırlamadığım karavanımsıları vardı... garipti. otururdum garip garip bakardım televizyona, taş devri'ni daima tercih ederdim.
  • bölümler genellikle titrek yeşil auralı hayaletlerin peşinden koşturmayla geçer, en sonunda punduna getirip yakalandığında ise bağlanıp herkes başına toplanır, daphne veya top fredden biri "bakalım maskenin altında kim varmış" repliğini söyler, şlops efektiyle maske açılırdı. altından çıkan eski set görevlisi/yaşlı uşak/yaşlı hademe/işini kaybetmiş yönetmen "siz çocuklar olmasaydınız planım başarıya ulaşacaktı" repliğini söyledikten sonra scooby ve shaggynin salakça bir şey yapmasıyla bölüm biterdi.

    normal antenden sat 1 in çıktığı dönemlerdi o zamanlar. sabah scooby doo, gece striptiz.
  • shaggy kişisinin sürekli kafa güzel gezmesi sayesinde o hale gelmiş çizgifilm... yoksa bunlar aslında böcek ilaçlama ekibi filan olabilir.. hepsi shaggynin tripleri bence...
  • salaklıkla, tanrısal bir öngörü arasında gidip gelen bir köpek. bazen bakarsın; tutmaması gereken şeyi tutar, gitmemesi gereken yere gider, bazen bakarsın; kimsenin çözemeyeceği şifreyi çözer, herkesin aklına bile gelmeyecek şeytanlığı afişe eder..

    kısacası onun ipiyle kuyuya inilmez. "lan shaggy biz hepimiz mağaraya gidiyoz, kapıda scooby do beklesin, gözetlesin ok?" denilmemeli, bu aptalı gözetleyecek bir başka canlı bırakmalı yanında.
  • bir cesit pop orgu teknigi. anahtarlik, kolye, kemer, bileklik yapabilir; insanlarda sasi bak sasir yaratabilirsiniz.

    4 parca ip ile (tercihen, capcanli renkli plastiklerle ya da renkli deri iplerle) yapilir. ister iki renk secip ortadan katlar , bi dugum atar baslarsiniz, bolyece uc kisminda bir ilmek olusur, buraya anahtarlar ya da kolyenizin diger ici girer; ister 4 renk ile baslar ve uclarina takicilarda bulacaginiz deri kapamalardan takarsiniz.

    temel olarak, her bir ipin bir yanindakinin icinden gecmesi ile 4lu dugumlerden olusur. koli kutulari da benzer bir mantikla kapatilir zaten, biri digerinin icine girer, hepsi birinin icine girince kilitlenmis olur. eger bir yanindakinden gecirerek dugum atarsaniz, prizmal bir orgunuz olur. iki yanindakinden gecirerek dugum atarsaniz da silindirik bir orgunuz olur.

    cok zevkilidir, bagimlilik yapar..
  • en yetiskin cizgidizi
hesabın var mı? giriş yap