scott guthrie
-
kendisi developer division da genel mudurdur. patronumun patronunun patronu ama genc birisi.
-
microsoft'ta .net developer platform dan sorumlu vice president, .net framework ve visual studio nun gelecegine yon veren adam.
kisisel blogu: http://weblogs.asp.net/scottgu/ -
surekli bizim koridorda, cat pat ofislere giriyor. gecen bir baktim bizim check-in listesinde 9 developer var bir de scottgu. code review yapan microsoft vice president'i (yeni oldu genel mudurdu onceden), deri ceketli korkunc cool kisilik.
de, yahu, artik ceo olacaksin neredeyse, birak pesimizi, git hawaii aciklarinda bir ada al ortayi da soyle bir donat dayi ya. bu kadar olmaz ki adam baskan yardimcisi hala kod yaziyor, her tur implementasyon detayina hakim, bug aciyor nasil insan ne zaman uyuyor ne zaman o kadar isi yapiyor inanamiyorum ben bu sahsa...
aslen duke university 1997 mezunudur. mezun olur olmaz microsofta gecmistir. -
asp.net mvc'nin en önemli feature'larından biridir.
-
cloud application platform'dan sorumlu olarak windows azure takimina gecmistir. hayirli olsun panpa.
-
kirmizi polo gomlegiyle unlu, windows azure pm takiminin basinda bulunan, muhtemelen urunun gelecegini belirleyen ve eklenecek feature kararlarini alan caliskan adam.
-
satya nadella'nin ceo olarak atanmasiyla microsoft cloud and enterprise division'un bosalan president koltuguna acting olarak oturmustur.
-
su anki title'i executive vice president of the cloud and enterprise group.
cok buyuk ihtimalle microsoft'un satya nadella'dan sonraki ceo'su olacaktir.
mevzu sadece zeka olsa azure cto'su mark russinovich bu arkadasi cok pis tokatlar lakin kendisi administrative islerden hic hazzetmiyor.