• manchester united'ın 08.12.1996 doğumlu orta saha futbolcusu..

    7 mayıs 2017 arsenal manchester united maçında ilk kez premier lig'de forma giymiş oldu..

    http://www.manutd.com/…eserves/scott-mctominay.aspx
  • manu'da kendini iyiden iyiye kabul ettirmeye baslayan genc ve bir o kadar da yetenekli bir futbolcu. tam olarak mourinho'nun sevecegi tarzda temiz ve temkinli oynayan, yasindan beklenmeyecek kadar sogukkanli ve guven veren bir isim. bundan 15-20 sene sonra kulup efsaneleri arasina girmis olursa sasirmam acikcasi.

    ingiltere yerine iskocya milli takimini secmesini de sahsen ayrica takdir ettim.
  • liverpool performansı sonrası iskoçya milli takımına ilk kez çağrılmıştır:

    http://www.espn.com/…eceives-first-scotland-call-up
  • zaten şampiyon olamayacağı belli olan manu'nun bu sezonki kazanımı oldu, beni en çok sevindiren durum bu aslında. yok sene sonu manu'dan ayrılacak, yok mou pozisyonunda oynatmıyor ve farklı görevler veriyor diye çıkan pogba krizlerinden tominay sıyrıldı ve kısa sürede kendisini göstererek milli takıma kadar yükselmeyi başardı. son dönemlerde alt yapıdan genç oyuncu çıkartmakta sıkıntı çeken manu için güzel haber tabi. geçtiğimiz sezonlarda kendisini kanıtlamış, çok daha iyi yerlere geleceğini düşündüğüm rashford da var. bu sene lingard da baya ekstra oynuyor, o da kazanım oldu ama 25 yaşında diye onu yazmadım. rashford ve mctominay ikilisinden beklentim hayli yüksek. tominay'de fizik, boy, soğukkanlılık ne ararsan var zaten. ah ulan takımda sir olsa cevher gibi işlerdi bunları.
  • manchester united'ın kendi camiasının evladı olan aralık 1996 (21) doğumlu, yüksek potansiyelli, sert oldschool defansif ortasahası.

    kariyeri önündeki en büyük engel manchester united a takımı'nın başında star sevici, oyuncu yetiştirmekle işi olmayan, 'verelim mislini hazırını alalım' kafasındaki jose mourinho'nun bulunmasıdır. netekim kendisini çok geç a takıma çıkartan da (2018 şubat), 3-4 maç oynattıktan sonra bir daha kullanmayan da bu anti-futbol sevdalısı adamdır*.

    a takımda oynadığı maçlarda her ne kadar verimli bir futbol ortaya koymuş olsa da; kadroda birileri ciddi bir sakatlık yaşamadığı sürece bu takımda düzenli top oynayabileceğini sanmıyorum. lakin kendisini bir an önce arsenal, liverpool, tottenham, everton, leicester city tarzı oyuncu geliştirmeye açık takımlara atabilse, maç tecrübesiyle beraber patlama yapması çok olası. gerçi söylemesi kolay; lukaku, kevin de bruyne, mohammed salah skandallarından sonra mourinho hazretlerinin kendisini takımdan yollamaya maçasının yiyeceğini hiç sanmıyorum. umarım seneye ilk onbir, hiç olmadı rotasyon oyuncusu olarak kullanılıp maç tecrübesi kazanır da ben yanılırım, dünya futbolu kazanır*.

    ---------------bonus-----------------

    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: manchester united/@ceyar i kim vurdu)

    ---------------bonus-----------------
  • 22 yaşında olduğu şu günlerde hala camianın beklentilerini karşılayamayan ve hazırlık döneminde de fark yaratamayan manchester united'ın iskoç orta saha oyuncusu.
  • fizik kevin de bruyne, oyun ceyhun gülselam. bir yol olmaz bu çocuktan. seneye gönderir manchester bunu.

    edit: eleman ilk 11 oyuncusu oldu ya la. bu tweet de burada dursun yapacak birşey yok.
  • kiralık olarak yollanması gereken futbolcu.

    22 yaş küçük değil ancak açılma ihtimali yok değil.
  • 6 mart 2019 psg manchester united maçı'nda beklentilerin çok üzerinde oynayan aslan parçası. marquinhos'u hem gerçek hem de mecazen tokat manyağı yaptı. matic'in yokluğunu hiç aratmadı hatta dün fazlasını koydu diyebilirim. tokatlayadur çocuk.
  • 10 nisan 2019 manchester united barcelona maçında tek başına orta sahayı ele geçirdi. busquets gibi bi adamı paspas etti, o çıktı vidal girdi. onu buruşturdu attı kenara. takımın kalanı ve özellikle pogba biraz ayak uydurabilseydi maçı da kazanabilirlerdi. ama şimdilik taş gibi bi orta sahaları oldu.
hesabın var mı? giriş yap