• şişli camiinin karşısında , sadece birebir özel ders sistemiyle ders veren ve çeşitli seviyelerde ingilizce öğreten kurum. özellikle , şık bir dersane ortamında , ancak öğretmenlerle birebir ders verildiği için , ayrıca da bu ders fiyatları normaldeki özel ders fiyatlarının yaklaşık 3 de 1 i oranında olduğu için (zannedersem sürümden kazanma mantığı var) kanımca istanbuldaki en güzel ingilizce kursu.

    (edit : bir de web sayfaları varmış http://www.sdmenglish.com/ diye. kendimi resmen dersanenin reklam sorumlusu gibi hissediyorum*o da ayrı bir konu)
  • buraya gidip para vermek yerine www.ego2u.com www.englishpage.com sayfalarını açın, gezinin..en azından bir faydası olacağına eminim..zira yaptıkları farklı değil.. bir de kesinlikle senet imzalamadan önce hocanızı görün, ders yapın..asla kesin kararınızı vermeden sözlere kanıp senet imzalamayın..kurumsal bir yeriz felan diyorlar ama yaptıkları bence kapınıza gelip annenize bir anda laf kalabalıklığı ile tencere tava satıp, sonra ama imzaladığınız bu senet var elimizde sözünden başka bişi bilmeyen müesseselerden farklı bişi değil..

    ben ilk ısrarlara kandım bir sürü senet imzaladım..4 saat ders aldım ve anlattıklarından farklı ve uyduruk olduğunu gördüm..işim nedeni ile gitmem çok zorlaşmıştı ve o hizmeti almak için kendimi kasmak yazık olacaktı..bu hizmeti istemiyorum, işim değişti, şartlar değişti, gıcık oldum tavrınıza..ne dedi isem para isterizden farklı bişi diyemediler..gün itibarı ile saati 700 milyona ders almış biri olarak, haklarında hayırlısı olsun diyorum..o parayı öderim, biraz uğraştıra uğraştıra ama adalet bi şekilde yerini bulur buna inanırım..
  • bildiğiniz kandırmaca..hizmetin niteliğini her isteyenle istediği yerde tartışırım..kendileri de dahil..ölseniz bile amaçları sizden sadece para koparmak..sadece..
  • sinoloji bölümü mezunundan kurumsal!!, milli eğitim bakanlığı onaylı ve bol laf salatası ile sözleşme imzalatmalı ingilizce kursu..anlaşılmaz, kabul edilemez bir kandırmaca..hocanın nerede ingilizce öğrendiğini bile bilmiyorum hala..öğretmenlikle ve eğitimle ilgili bir şey bilmediğini anlayacak kadar öğrencilik yaptım neyse ki..ve hala ödediğim milyarlarca lira için mahkemelerde sürünüyorum..hakim aylardır bu adamın neden ders verdiğini anlamaya çalışıyor..sinoloji mezunları çince öğretmenliği bile yapamıyormuş..

    ben neden gidip özel ders almadım..kurumsallık, ciddiyet aradım..neyi bulduğumu ise yukarıda zaten anlattım..

    bari çince öğretseydin di mi ya..
  • ingilizce dışında yabancı dil dersleri de veren kurum. buradan almanca dersi aldım yaklaşık 40 saat. önceki entrylerde de bahsedildiği gibi imzalar atılmadan önce müthiş profesyonel olduklarını anlatan bir satıcının kolpalarını dinliyorsunuz. parayı ödedikten sonra geçmiş olsun.

    kursa devam ettiğim süre içinde 3 farklı öğretmenden ders aldım. hiçbiri de almanca öğretmenliği üzerine eğitimli değildi. sadece almanca biliyorlardı ve sadece bir tanesi gramer konularına hakimdi. kişisel çabalarını takdir etsem de bu kurumun tek olayı hoca ve öğrenciye yer sağlamaktır. herhangi izlenen bir müfredat yoktur ve gelişiminiz (satış sorumlusunun iddia ettiğinin aksine) takip falan edilmez. uzak durunuz efendim.
  • hızlı şekilde özel bir eğitim alarak dil konusundaki sorunlarınızı ortadan kaldırmak istiyorsanız size kesinlikle sdm dil okulu’nu tavsiye edebilirim. ingilizce eğitim deneyimim boyunca en kaliteli eğitimi özel ders ile sdm’de aldım. bu derslerin en güzel tarafı, yabancı hocaların birkaç dili birden konuşabiliyor olması. böylece bir yandan sizi motive ediyorlar diğer yandan konuşma pratiğinizi çok daha iyi geliştirmenizi sağlıyorlar. en önemlisi de iş ortamında artık çok daha fazla kendinize güveniyorsunuz, çünkü rahatlıkla ingilizce cümleler kurabiliyorsunuz. birebir eğitimin en büyük yararı da bu… yabancı hocaların konuşma pratiğime çok büyük katkısı olduğunu söylemeliyim. kalabalık sınıflarda dil eğitimi almak öğrenmek için çok gayret ve tabii zaman kaybetmenize neden olur. benim meslek hayatımda “hız” neredeyse en kritik nokta… bu nedenle sdm’nin birebir eğitiminden çok memnun olduğumu belirtmeliyim. ingilizcenin yanı sıra diğer dilleri de yine bu yöntemlerle öğrenebilirsiniz. ikinci dil eğitiminde ingilizcenin katkısı da oldukça fazladır.
  • üç gün önce hakkında olumsuz bir entry yazılmış olduğunu görünce, bugün 15 entry'li iki fake yazarla sahaya inmiş dil kursu.
    tamam süper bir yer. biz datmin olduk.
  • ahahha ulan yazılan övgü entrileri o kadar samimiyetten uzak bi üslupla yazılmış ki, yazanın kim olduğuna bakmaksızın sözlüğe aşina olmayan kişilerce yazıldığı belli.

    büyük bir hayranı olduğum ralph waldo emerson diyor ya "kim olduğun o kadar bağırıyor ki, ne dediğini duyamıyorum" diye. bunlarınki de o hesap.

    ayrıca hiçbir araştırma yapmama gerek kalmadı. bir organizasyon, kendisi hakkında böyle sahte hesaplarla resmi olmayan bir şekilde reklam yapmaya kalkarsa kendini belli eder, sınıfta kalır. tüh. ben de tam ingilizce kursu için paradan kacmayacak şekilde iyi bir kurs arayan arkadaşıma öneride buluncaktım şu günlerde.
  • bu kurumdan iki farklı zamanda eğitim aldım. ilki 2002-2003 yıllarında, ikincisi 2010 yılında. ilk gittiğimde türk hocadan iyi bir gramer eğitimi aldım. sonra kısa bir süre yabancı hoca denedim ama benim kıt söylenileni anlama becerim ve kelime bilgimle onun ağır ingiliz aksanı ile yürümedi, sonunda bıraktım. ikinci seferinde iki kişi yabancı bir hocadan eğitim aldık. pratik anlamda ilerlememe yardımcı oldu. fakat insanın kendini kurs ile sınırlandırmaması gerekiyor. ben bol miktarda altyazılı yabancı dizi izleyerek ingilizce kulağımı geliştirdim. ayrıca kelime bilgisi için epeyce çalıştım. kendiniz çalışmadan kurs ile öğreneceğinizi düşünmeyin. kurs beğenmiyorsanız yabancıların çocuklarının gittiği bir anaokula gidip kendinizi çocuk olarak kaydederek bu işe en temelden başlayabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap