• muhtemelen mobil oyunlar arasında en dinlendirici müziklere ve yaratıcı çizimlere sahip olan sıra tabanlı rol yapma oyunu.

    oynanışı ise bir değişik. bejeweled klonlarının az buçuk baş göstermesinden esinlenmiş ancak tam olarak da bu yönde yapılanmak istememiş olacaklar ki bir çeşit soul energy dizgesi kurmuşlar iki satıra sığan ve ufak bir strateji ihtimali sağlamışlar çünkü elinizin altısına bir, iki ve dört enerji kullanarak saldırma şansı var; bunun yanı sıra darkest dungeon türü bir dungeon crawler oynanışı söz konusu.

    karakterler aşırı eğlenceli ve güzel çizilmişler. girişinde hiç de fena olmayan bir animasyon mevcut. arkaplan çizimleri mükemmel, kullanıcı arayüzü ise başarılı. yalnız market ile ilgili bir durum söz konusu ki düşündüğünüz şey değil, pedobear'ı alıp daha iyi çizerek "basic bear carvings" olarak satıyorlar gold ile. nedenini bilmiyorum, çizen arkadaşın konuya hakim olduğunu da zannetmiyorum ancak yerelleştiren firmanın bayağı güldüğünden eminin. umarım fark ederler bu komik durumu.

    henüz sadece iki bölüm bitirip biraz etrafa bakınıp çıktım ancak muhtemelen hearthstone heroes of warcraft ve warhammer 40000 freeblade ile birlikte ara sıra girip zaman öldürdüğüm üç oyundan biri oldu. crawling elementleri ne seviyeye kadar çıkıyor bilemiyorum, bazı arayüz araçlarının ne işe yaradığını çözebilmiş değilim ancak elbette birden fazla currency'nin olduğu sıradan bir altyapıya sahip. bu durum ve yaklaşık 1gb'lık ek indirme talebi biraz canınızı sıkabilir.

    bana kalırsa boş vaktiniz varsa bir deneyin. en azından müzikleri bile oyunu denemeye değer.
hesabın var mı? giriş yap