• ozellikle balik cesitleriyle damaklarda yer edinen ancak sık gittiginizde kredi kartinizda da yer edinen restoran.
  • is yapmayi bilmemenin ne demek oldugunu gostermek icin ideal mekan. zira beylerbeyinde canim yaliya "seaport" gibi zevksiz ve alakasiz bir isim koyan, denizin tam ustundeki restoran kismini taksimdeki kafelerden bile daha ozensiz doseyen, meze cesidi 6 tane ile sinirli, salatanin ne oldugundan habersiz, pek fazla sarap secenegi bulunmayan....ve butun bu sacmaliklara ragmen kol gibi fatura getiren restoran. buna garsonlarinin ve komilerinin is bilmezligi de eklenince neden oraya pek kimsenin gitmedigi cok kolay anlasiliyor.

    dun aksam biz is yemegine gittigimizde bizden baska sadece bir masa vardi ve iki yasli is adami escort iki kiz ile yemek yiyordu. durumu varin siz anlayin.
  • new york city nin en guzel yerlerinden biri. denizin ustune kurulmus olan bu yerde yeme icme alis veris gibi bir cok aktivite gerceklestirilebilir. ayrica ozellikle yagmurlu ve puslu havalarda arkanizda manhattan karsinizda brooklyn heights manzarasi kahve icmenin tadi baskadir.
  • windows live suite ile sisteme yüklenen, arama, destek ve güncelleme ile ilgili işleri hızlandıran bir işlem. kullanılmayacaksa eğer başlangıçtaki hizmetlerden veya görev yöneticisinden durdurularak sistemden 4.5 mb kadar ram rahatlatılabilir.

    daha ayrıntılı bilgi için;

    http://www.brighthub.com/…tform/articles/25607.aspx
  • rönesans inşaat tarafından, zeytinburnu kazlıçeşme'de denzin doldurulması ile gerçekleştirilecek projenin adı. içerisinde ofisler, konutlar, alışveriş merkez, fuar alanları, marinalar, avrupanın en büyük cruise portlarından birisi de yer alacak. kazlıçeşme'de bu kadar büyük bir yatırım ne kadar mantıklı tartışılır elbet.
  • dün mecliste kabul edilen afet riski altindaki alanlarin dönüştürülmesi hakkinda kanun ile birlikte zeytinburnu'nda korkunç bir rant savaşına neden olacak proje. özellikle deri giyim firmalarının ve bu firmalarda çalışan işçilerin ağırlıklı olarak yaşadığı zeytinburnu'nun sahil bölgelerindeki gayrimenkulleri çok yakından etkileyecek şeyler olacak.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25349904
  • beklediğim gibi yapılmayandır ve de yapılamayacaktır. yapılamayacaktır derken kanuni bir sıkıntıdan bahsetmiyorum, malatyapark'ı yapmış firma burda da kanuni bir sıkıntı görmez. buradaki sıkıntı fizibilite. proje gerçekten fayda/maliyet analizinde yerlerde sürünüyor bence. olmaz bu iş sevgili ılıcak abi.
  • 100.000'den fazla oyuncusu bulunan, pixel federation stüdyolarının yarattığı çevirimiçi oyundur.
  • simcity buildit oyununu nihayet terkettiren olmuştur. yapımcısı pixelfederation' dır.
  • pixelfederation'ın yapmış olduğu 3 gündür düzenli oynadığım hoşuma gitmiş oyundur.
hesabın var mı? giriş yap