• canım ailem'in melihası. mükemmel bir performans sergiliyor izlerken ağzım kulaklarıma doğru uzadı. gönlüne sağlık..
  • canım ailem dizisine kadar *tanınmayan oyuncudur. mükemmel bir oyunculuğu varmış bunu da öğrendik.
  • bu gecenin ve söz konusu dizinin yıldızıdır. meliha'nın sahnelerini çoğaltsınlar sırtı yere gelmez dizinin.
  • nereden hatırlıyorum diye düşünüyordum ki; yer aldığı projelere bakınca anladım. yazın bütlere çalışırken, selena ve bez bebek tekrarlarına sarmıştım. selenada dizi manyağı bir karakteri oynuyordu, karakterin adını hatırlamıyorum ama şöfor falan aşıktı bu karaktere. o rolde de çok başarılıydı. canım ailemin reytingleri iyi gitsin de doya doya izleyelim.
  • canım ailem'de izleyince, kenar mahallede oturan, kız kardeşleriyle yaşam çarkları arasında kah gülüp kah ağlayan bir hayatı yaşayıp giden kendi halinde matrak bir kadınken* kameraların karşısına çıkma şansı yakalamış biri olduğunu sandığım, meğerse okumuş etmiş işin eğitimini ve görgüsünü almış, bildiğin usta oyuncu olduğunu görünce şaşırıp kaldığım sanatçı. bu kadar mı inandırıcı olunur, bu kadar mı güzel oynanır kardeşim.
  • bugüne kadar nasıl ıskaladığıma hayret ettiğim, canım ailem in ilk bölümünde kelimenin tam anlamıyla parlayan süper oyuncu. (bkz: muhteşem)
  • kendisini ilk olarak* dotbilsarda projesi kapsamındaki vur yağmala yeniden'in ilk gösterisinde bulunan dün meydana gelen bir olayda adlı oyunda gördüğüm bayan oyuncu. şu sıralarda canım ailem dizisinde uğur yücel'in karşısında da yeteneğiyle göz kamaştırıyor. başarılarının devamını diliyorum daha ne diyim.
  • kendisi elma kurdu nam namda tam bir elma kurdu oyunu sergilerken *, canım ailemde kendinden 15 yaş büyük kadını canlandırmıştır. ikisinin bir olduğunu düşünmek, 29 yaşında birinin 40 küsür yaşlarında birini bu kadar iyi canlandırdığını görmek insanı şaşırtıyor dostlarım. şok ediyor.

    ayrıca yazımdan da anlaşılacağı üzere ben de bir elma kurdu nam nam fanatiğiyim. koskoca asabiyeci oldum ama en sevdiğim yapım elma kurdu nam nam. validem gördükçe kahroluyor.
  • canım ailemdeki oyunculuğuna hayran kalmıştım. bir de 79'lu olduğunu öğrendikten sonra 'oyunculuk budur' dedim. kendisinden bu kadar büyük birini; yaşıyla, oyunculuğu ve görünümüyle seyirciyi hiç şüpheye düşürmeden canlandırmak herkesin harcı değil.
hesabın var mı? giriş yap