• ncaa bayanlar turnuvasinda bu sene ilk sekize kalan stanford takiminin senior guardi.pac-10 konferansini en iyi ucluk yuzdesine sahip oyunculari icindeymis.
  • besiktas bayan basketbol takimi ile 2 yillik sozlesme imzalamis oyuncu.
  • uzun bir sakatlık döneminin ardından yavaş yavaş parkeye ısınan oyuncu. oyuna ara veren bazen şut ritmlerini kaybederler, kazanmaları zaman alır. şebnem de bu sıkıntıyı yavaş yavaş üzerinden atıyor. lakin bir de sorunu var coach'u onun yeteneğine gereken ilgiyi göstermiyor. takımın en önemli şutörü olmasına rağmen kendisi için hazırlanmış bir hücum seti bile uygulanmıyor yada biz göremiyoruz.

    bu basketbolculuk özelliklerinin yanında müthiş bir fiziğe sahip. biraz ağır olması onun en büyük handikapı. stilinde harun erdenay yumuşaklığı var bu tabii ki her zaman iyi bir şey de değil, bazen sert olmak da gerekiyor.

    bu sezon sonu sözleşmesi bitiyor. beşiktaş basketbol takımlarında bir gelenek vardır. her sezon takım baştan aşağı yenilenir. eğer bir oyuncu iki senelik sözleşme imzalamışsa ikinci sene otomatik olarak kaptan olur. bu tür rezilliklerin olmamasını, şebnem'in takımda tutulmasını ve uzun yıllar o güzel yüzünü beşiktaş formasıyla görmeyi arzu ediyorum.
  • önümüzdeki sezon galatasaray forması giyecek kişi.
    (bkz: aziz akkaya)
    (bkz: tüpçü)
  • şu anda ne yaptığı hakkında araştırma yaparken linkedin profilini buldum. 2008'de galatasaray'la sezonu tamamladıktan sonra amerika'ya dönüp koçluk eğitimi almış, stanford'da okuduğu hukuk'un yanında, santa clara üniversitesi'nde iktisat okumaya başlamış ve de bu alanda çeşitli şirketlerde çalışmış, hala hem basket koçluğunu hem de bambaşka bir kariyeri sürdürüyor. çok ilginç bir resume'si olduğunu söyleyebiliriz.

    2010'da yapılmış şöyle bir röportajını buldum, türkiye'ye geldiği zaman yaşadığı kültür karmaşasından da bahsetmiş:

    http://www.youtube.com/watch?v=ffvbl3b2jz8
  • 3 sene basketbola ara verip akademik kariyer yaptıktan sonra tekrar aktif basketbola oyuncu olarak dönmeye karar vermiş stanford mezunu eski milli basketbolcu. bu verdiği karar sonrası 1 haftadır galatasaray'la antrenmanlara çıkıyormuş. pota altını "biraz da abartarak" mükemmelleştiren galatasaray'da 2-3 numara sıkıntısı ortadayken şebnem ile anlaşılmasına hiç şaşmamalı. fizik olarak ne durumda bilmiyorum ancak bileklerindeki yeteneğinin kaybolduğunu sanmıyorum.
  • yeniden galatasaray'a transfer olan güzel pg / forvet.
    kendisi son olarak 2007-08 sezonunda galatasaray'da forma giydikten sonra basketbolu bırakıp amerika'ya gitmişti.
  • 6 ocak 2013 galatasaray fenerbahçe maçının yıldızlarından biri.

    fenerbahçe'nin oyuna ortak olduğu ve topun el yaktığı dakikalarda devreye girdi. galatasaray'ın oyunda kalmasını, dik durmasını sağlayan sayıları attı. hücumda 5/6 ile kritik şutları sokarken savunmada başta angel olmak üzere fenerbahçe dış oyuncularını iyi savundu.

    enteresan bir basketbol kariyeri var. ne iyi etmiş de basketbola dönmüş. sarı kırmızı formayla dönmüş olması da bizim için ayrı güzel.
  • kendisiyle sözleşme yenilenmiştir. 1 yıl daha galatasaray'da.

    kaynak: http://www2.galatasaray.org/…/bayan/haber/17558.php
  • elimizden kaçıp gidecek olan maçı aldı valla. ellerine sağlık, harika üçlüklerle getirdi maçı.
hesabın var mı? giriş yap