• olmayacak olan şeydir.

    emekliler eskiyi bilirler, bir kısmı okumuş, bu ülkede haklarının yenildiğini yıllar boyu görmüş insanlardır, bu zokayı yutması beklenen emekliler o rüşvet maaşlarının verildiği gibi pul edileceği günleri de bilirler, bunamadılar daha.

    ha suriyelere emekli statüsü de verirlerse (bzk: suriye'den emeklilik) o zaman olabilir bu.
  • oğlum emekliler çok ilginç insanlar, bak şimdi.

    benim bir arkadaş var. kendisi sülalede tek muhalif gibi bir şey. gerçi sülalesi de koyu akpartili değil, öylesine veren insanlar işte diyor. geçen gün anneannesini tvde erdoğana söverken yakalamış, hain hırsız vs diye. gitmiş bu da hayırdır diye.
    "neymiş efendim, hani 1000 tl imiş bu maaşlar? milleti ayırmışlar, onun hesabına 600 yatmış, üstünü hangi emekliler almış, insan ayırmışlar, hırsızlık yapmışlar, bilerek yalan söylemişler vs vs"
    amaaaan inanma dedim, "yok" dedi çocuk, bu sefer gıcıklığına oy vermeyecekmiş anneannesi, hatta dedesini de fişekliyormuş kadın, bu sefer atmayalım, akıllansınlar diye. belki olayın ciddiyetini anlamadı ne bileyim.

    bu hikaye kelimesi kelimesine doğrudur. kadının ve kocasının oy atıp atmayacağını bilmiyorum ama 400 tl için oy verip vermemeye karar veren insanlar da var ülkede. bedelli çıkmazsa oy yok diyenlere boşa sallamışız iyi mi... hele 1 milyon verseler oyunu satar mısın başlıkları açanlar ölsün asdfg... vay arkadaş!
  • kripto aktrollerin embesilce manipülasyon denemelerinden gına gelmesine sebep olan dileklerinden bir diğeri.
  • bu durumda seçime katılacak 2 tür emekli ortaya çıkıyor.

    1. torunun geleceğini düşünen, bu yolda gerekli adımı atacak emekli.
    2. sadece kendini düşünen, bedava otobüs ile tüm gün gezen emekli.

    bence 2. gezmede endişelenmesin, yeni gelen bedava gezme hakkını elinden almayacağını düşünüyorum.
  • dertlenmeyin gençler, misal beybabam gibi onurlu emekliler gidip bayram ikramiyesini alıp sonra da missssler gibi oyunu maarem hocama verecek. senelerdir babacığıma emekli maaşı yetmediği için ek iş yaptırtıp sonra da bunu yasaklayıp ek iş yaptığı için binlerce liralık ceza ödettiklerine saysınlar. babam gibi namazında niyazında, kimsenin 1 kuruşuna tenezzül etmemiş ve hayatında asla bir sol partiye oy vermemiş adamı bu kadar bilendirdikleri için bir de bunlara teşekkür mü edecek verdikleri sadaka için?
  • ben daha sıradayken adamların söylediği şey "bizi bu para ile mi kandıracak" merak etmeyin yani öyle bir şey yok *
hesabın var mı? giriş yap