• havaalani shuttle hizmeti veren sirket. evden alip eve birakiyorlar. cesitli kredi kartlarina indirimleri var.

    http://www.securedrive.com.tr/
  • arama merkezleri yuzunuze telefonu kapatan ve yarim saat havaalaninin kapisinda sizi rezil eden sirket.
  • ankarada gecenin 3:30'unda havaalanindan alip evime 30ytl gibi ucuz bir ucretle 20 dakikada goturen (havas 10 ytl yarim saat suruyor, biraktigi yerden eve gece tarifesiyle taksi 20 ytl'den daha ucuza asla olmaz). geri hava alanina gotururken sabahin 6:25'inde, erken geldi diye 6:25'e kadar kapimda bekleyen, sonra indigimi gorunce valizleri halleden, yolda telefonla gorusmek zorunda kaldigi icin ozur dileyen, aracin isisindan memlun olup olmadigimi kontrol eden super otesi bir firma.

    superler.
    (is bankasi shuttle hizmeti olarak da kullanilmaktadir)
  • nerden nereye gideceğinizi söylüyorsunuz, uçağınızın saatini söylüyorsunuz ve gelip sizi yerinizden alıyorlar. acayip uyduruk fiyatlara. örneğin yarın normalde taksiyle gece tarifesiyle 50ytl ödeyecekken 21ytl'ye ödeyeceğim. bu hizmet araba sahibi olmama sebepleri'ne girebilir.
  • nedir ne değildir bilmiyorum ama anadolujet'te banner'ını görünce tıkladım. karşıma çıkan pencereden uçuş bilgilerimi yazdım. ankara merkezden havaalanına 58 tl'lik ücret çıkardığını gördüm. şehirden havaalanına gitmek ne kadar konfor ister bilmiyorum ama benim evden taksi fiyatı 55 tl, hatta pazarlık atıp 45-50 gibi fiyatlara gidebiliyorum. taksi bana özel oluyor, bunun araçları paylaşımlı. bu durumda niye 15-20 lira fazla vereceğimi anlamış değilim. taksinin saati yok, arıyorsun hemen kapıya geliyor. buna ise daha fazla para ödeyeceğim ama binişten saatler önce rezervasyon yapmam gerekli, ayrıca uçağın kalkışından 1 saat öncesine kadar havaalanında olacak şekilde rezervasyon veriyor. oysa ki ben uçağın kalkışına 1 saat kaladan biraz önce evden çıkıp taksiye binebiliyorum. anadolujet yolcularına %30 indirimi varmış ama yine de kullanışsız geldi bana.
  • cok uzun suredir ankara ve istanbulda hemen her hafta kullandigim, ama artik benim icin kullanissiz seviyesine inmis transfer hizmetini veren sirket.
    soyle ki; artik havaalanina dogru transferde ucustan iki bucuk saat once aliyor, onda bile adrese silme dolu sekilde planlanan saatten de once geliyor. havaalanindan eve transferde sahrayicedid-kanlica arasini tek aracla goturuyor.
    maliyetleri dusururken kaliteyi de dusurmus sirkettir.
  • arabalarina gps koymasi gereken firma. surucunun altindaki koca arabayla dar sokaklarda yol tarif edecek birini aramak zorunda kalmasi cok sacma.
  • bir kez seyahat donusu denedigim servistir. ucak ince aradim .havaalaninda bulusacak noktayi soylediler. 5-10 dak. bekleme sonucu minivan bir araba geldi. benimle beraber 2 kisiyi de alip eve birakti. havaalani taksicileriyle ugrasmaktansa tercih ederim bu hizmeti. benim bindigim arabada gps vardi.
  • taksiyle 72 lira tutan güzergah için kredi kartımla 53 liraya özel araçla paşalar gibi gidiyorum ve dahası wifi internete ek olarak küfürbaz, agresif, gereksiz, üçkağıtçı taksicilerle muhattap olmuyorum. evet ukala bir yazı gibi görünebilir ama taksiciler beni siz delirttiniz!
  • bu ülkede işini layıkıyla yapan az sayıda firmadan biri. hizmet sektöründe olup da yıllardır bu memnuniyet oranlarını yakalayabilmek gerçekten zor.
hesabın var mı? giriş yap