• dijital ve sosyal medya uzmanı... gördüğüm en özverili ve iyi niyetli insanlardan biri. kalbi çok temiz, aşırı yardımsever. böyle eğitmenlere ihtiyacımız var. umarım bir meslektaşı olarak bir gün tanışma fırsatı elde ederim.
    anlatmaktan hiç sıkılmıyor ve onun yolunda ilerlemek isteyenlerle beraber hareket ediyor. istanbul işletme enstitüsünde hoca olması ise bulunmaz bir nimet herkes için. onunla bir araya gelin ve aklınıza gelen her şeyi sorun, size her daim faydası dokunur. ögrencilerine referans mektubu yazacak kadar yürekli bir insana şu ana kadar rastlamadım, kendisi benden ne isterse yaparım hem de seve seve...
    o gülen yüzü solmasın ve samimiyeti devam etsin.
  • kendisi ile gazi üniversitesi kariyer günlerinde tanıştım. büyük vizyon sahipli ve dekanı bile kendine hayran bıraktıran herkes gelişsin diye uğraşan konferans sonrasında kendisi ile tanıştığımda dakikalarca benimle ilgilenip sabırsız sorularıma sabırla cevap veren değerli bir insan. kendisi e-ticaret ve dijital dönüşüm konusunda yaptığı sunumla hepimizi hayran bıraktı.
  • kendisi tedx konuşmacısıdır. üstelik mülksüzleşme üzerine çalışmaları var. yanlış hatırlamıyorsam 2014 yılı olması lazım o zaman kendisinin dijital kitabını almıştım hiç unutmam adı akıllı e-ticaret kitabıydı. sektörün çok eskilerinden ve her yerini görmüştür. o günden bugüne takip ederim.

    o günden beri nedense daha hiç kitap çıkarmadı ve yazılarını e-ticaret türkiye dergisinden ve ara ara çeşitli bloglardan takip edebilme fırsatım oldu.

    yanlış hatırlamıyorsam linkedln profilinde takip edebildiğim kadarıyla geçen bir gün içinde birbirine yakın 3 farklı şehirde 3 üniversite etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. bu nasıl bir enerji hocam. şanslara inanmayan ben için hiç bir başarı tesadüf değildir. bu anlamda ilham kaynağıdır.
  • en cok dedigi sey “bu tarafta”.
  • bu hafta kendisini bursa e-ticaret ve e-ihracat konferansında yarım gün dinledim. sabah gider 1-2 saat takılır çıkar diye düşünmüştüm. kendisini görünce yine takıldım. hitap ve konulara hakimiyeti sahnede yansıttığı enerji beni tüm gün orada tuttu.
hesabın var mı? giriş yap