• bu var ya bu,bozmazsa çok büyük topçu olur.
  • beşiktaş altyapısında oynayan 96 doğumlu kanat oyuncusu.
    bilekleri çok iyi, çok kolay çalım atabiliyor, bitiriciliği de güzel. kerim gibi yedek kulübelerinde çürümez inşallah. çare kira.
  • kesinlikle nerede oynadığını anlamadığım beşiktaş u-21 oyuncusu.

    açıklayayım efem; u-21 maçlarını denk geldikçe izlemeye çalışıyorum ne var ne yok diyerek ve neredeyse her maçta sedat kardeşimiz en az 1 gol yağlıyor.
    denk geldiğim maçlarda daha çok "sol açık/sol kanat forvet" pozisyonunda izledim ancak a takım hazırlık maçlarında genelde şenol hoca sol bekte denedi kendisini. bu da yetmezmiş gibi resmi sitemizde sadece orta saha, transfermarkt sitesinde ise orta saha sağ olarak belirtilmiş.

    hepsini bir kenara bırakırsak altyapıdan a takıma yükselebilecek en önemli aday olarak görüyorum kendisini. tabi 20 yaşına gelmiş bir elemanın bunca zamandır a takıma çıkamamış olması da çok umut veriyor diyemem açıkçası.

    umarım bu sene sonuna kadar u-21 maçlarını bu şekilde oynamaya devam eder ve kendisini eslem ve muhammet enes ile birlikte sezon sonu kampında a takıma kalıcı olarak yükselir.

    not: oğuzhanı da bekliyorum tabiki ama baya bir güç kazanması gerekiyor sanırım.
  • çok yetenekli sağ kanat oyuncusu. umarım kendisini sağ bek olarak geliştirir. savunma özelliklerini biraz geliştirip, hücümcu sağ bek olarak kendini daha da geliştirirse ileride çok iyi işler yapacak gibi. yolu açık olsun.
  • bugünkü kupa maçında olcayseverleri mutsuz edecek jenerik gole imza atan gelecek için bizi ümitlendiren oyuncu.

    oysa ne vardı topsuz alanda etkili yeteneksiz ama yürekli olcay ımızın dağlara taşlara vurduğu topları izlemeye devam etseydik.

    işte amk nin malları bu adamlara biraz olsun yer açılsın diye gönderilmeleri bazıları.
  • (bkz: 26 kasım 2017 kayserispor beşiktaş maçı)'nda sol ayağıyla üst düzey bir gol atmış genç yetenek. tabir-i caizse pırpır denilen oyunculardan. takipteyiz.
  • sedat ve fatih dikkat çekici oynuyor.
  • kayserispor - beşiktaş maçının dikkat çeken oyuncularından biri. süper de bir gol attı.
  • ağlanacak haldeki futbol sistemimizin bir unsuru genç futbolcu.

    son dakikalarda yine kendisi gibi genç olan muhammed enesle bir verkaçı vardı ki insanı mutlu etmeye yetti.

    ama malesef burada kalır yaptıkları. başakşehir'den cengiz'e hayran oluruz, üç milyon euro ve pektemek teklif ederiz ama elimizdekiler alternatif bile olamaz.

    yolun açık olsun genç adam.
  • bu sezonne daralan kanat rotasyonuna giremezse daha da futbolcu olamayacak olan a2li.
    maalesef senol hoca bu konuda biraz inat edip gencleri görmüyor. bu arada genc dediklerimiz en az 20 yasinda. milan kalecisi 16 yasinda ilk 11 furbolcusu oldu.
hesabın var mı? giriş yap