• sedona'nın şehir-tur bisikleti.
    tanıtım kataloglarında shimano acera yazmasına rağmen,
    ön shimano altus, arka shimano alivio donanıma sahip.
    özellikle asfalt yollarda yapılan turlarda performansı oldukça yüksek. 331 den farklı olarak kilitlemeli ön maşası ve disk frenleri yok. bu yüzden daha hafif olsa da, yokuş aşağı inişlerde disk fren, yurdumun dandik yollarında ise ön amortisörü bazen aratıyor.
    göze hoş gelen bir kadro dizaynına sahip.
    trek veya cannondale üst modellerine geçene kadar hayli zaman uzun turlar için güzel bir arkadaşlık kurulabilir.
  • aslı bisiklet firmasının markası sedona'nın 2011 model şehir tur bisikleti. ağırlıklı renk siyah üzerine kırmızı ve beyaz. piyasaya 500 usd etiket ile çıkmış olup rakiplerine göre fiyat ve donanım açısından kaliteli bir bisiklettir.

    2011 modelinde kullanılan çekiş sistemi ön vites haricinde shimano acera (3*8)'dir. ön viteste komple set kullanmak yerine shimano seri dışı sis ön vites kullanmışlardır. vites ve fren kolları birleşik olup aynı şekilde aynakol, zincir, orta ve teker göbekleri de shimano seri dışıdır. fren bacaklarında ise firmanın tercihi tektro olmuştur.

    bununla birlikte disk fren geçişine uyumlu kadrosunun açıları şehir içinde ve hafif arazide kullanıma uygundur; park ayağı ise sabit olarak bisikletle birlikte gelmektedir.
  • yeni edindiğim yol arkadaşım. ilk uzun yolumu bugün yaptım, yaklaşık 20 km (benim için uzun eheuhe). velhasıl bunca zaman almadığıma yanarım. yani bir dakika olsun of dedirtmedi (yolun kenarında duran arabanın şoför tarafındaki kapıyı yola bakmadan açan, insan olarak tanımlaması zor adam dışında). hele ki evime varmadan önce kısa ama oldukça dik bir yokuşu tekletmeden çıkarttı ya bana, dedim, tamamdır artık.

    alma konusunda tereddütte olan varsa silsin o tereddütleri derim. daha iyisi vardır muhakkak. ama bilemiyorum.
  • 7 aylık uzun yol sevgilim. ama trek ve giant ile aldatmaya başladım. şaka bir yana yaz boyunca izmir il sınırları içindeki tüm plajlara (ayvalık ve kuşadası da dahil) beni sorunsuz götürmüştür. diğer şehir tur bisikletlerinden temel farkı ön amortisörün olmayışıdır. bu yüzden konforlu değildir. fakat 321 in ne olduğu rampada anlaşılır. uygun fiyatlı, akranlarından 2 - 3 kg daha hafif, orta donanımlı ( acera ), rampa canavarı, güzel açılara sahip hızlı bir tur bisikletidir.
  • uzun tur planlayanlar için gayet uygun bisiklet modeli .
  • benimki kadıköyde garajdan çalınmıştır, gri üzerine mavi çizgili olup selesi giant marka sele ile değiştirilmişti. satın almak isteyen biri önce ekşide yorumları okumak isteyebilir diye yazıyorum. rastlayan olursa bir mesaj uzağınızdayım.

    konuya dönecek olursak disk frenler bazen sürtünme yapıyor ama bir kez doğru ayarlanabilirse performansı harika
hesabın var mı? giriş yap