• türk zekası ile yoğurularak görmedim duymadım bilmiyorum uyanıklığına,suya sabuna dokunmazlığına dönüştürülmüş, esasen kötüye yüz verme, kötü konuşma, kötü söze kulağını tıka manasına gelen tembih sözü.
  • aynı zamanda 7th heaven birinci sezon dokuzuncu bölümünün adı.
  • 35'inden sonra sırrına, fikrine iyice vakıf olduğum nosyon. sağolsunlar özellikle son 10 senede nice kolpacı ortalığa salındı ortam müsait olunca. gel gör ki bu arsızlar, hırsızlar, çıldırmışlar, lağımcılar güçlerini suyu bulandırmaktan ve dikkat çekmekten aldıkları için bunlar ortaya salınıp dansöz gibi kıvırdıkça çevresinde kakara kikiri yapan yavuzları daha rahatsız edici buluyorum. hani pasajların, iş hanlarının önünde akıl hastalarını, garipleri esnaf azdırır ya, meczup harladıkça gevrek gevrek gülerler ya, o çirkinlik.

    yok kolpacı profesör bunu demiş, yok çakal futbolcu şunu demiş, yok şu şöyle demeç vermiş. en önden koşturuyor mal değneği şaka yapmak, ayar(!) vermek için. bilmiyor ki en az o piç kurusu kadar ağır köylü. hatta daha da beteri. o bitik zaten başka silahı olmadığını bildiğinden ve silme zihinsel engelli olduğu için o kurnazlıktan ekmek yiyecek. e sen onu ortaya koyduğunda o lavuk zaten amacına erişmiş oluyor. sen orada imitasyon şakayla piyasa yapınca saturday night live'ye mi çağıracaklar seni tillo?

    benim çocukluğumda ortamı çözmüş kaşarlar arada köylü muhabbeti yapıp gündeme gelir sahne falan kaparlardı. götü boklu entertainment bunu talep eder zaten. yalnız sürekli yeni bir yancı türüyor ve gidip ona istediği veriliyor ya, ona delleniyorum. hayır yenilen ekmek de sanal. kurnazlar dünyalığını yaptıkça değirmene su taşıyorsunuz.

    bonus
  • (bkz: burn in hell)
hesabın var mı? giriş yap