• olumlu anlamda şaşkınlık yaşamama sebep olan firma. hali ile haklarında bir şey de yazılmamış. reklam olsun diye yazıyorum bunu. tabii karşılıksız da değil aslında, az önce ürün iadesi konusunda yaşadığım mutluluğun karşılığı olsun.

    ahmet bey ismindeki beyefendiye de başarılarının devamını diliyorum. bir de emrah bey vardı, o da çok yardımcı oldu. valla türkiye mi norveç mi bilemedim.
  • 2-3 hafta önce beni ürün değişimi konusunda acayip mutlu etmiş firma.

    n11’den rampage 7.1 kulaklık almıştım, kablolarındaki temassızlık yüzünden ses gidip geliyordu. kendilerini telefonla arayıp durumu ilettim ve ertesi gün adresime anlaşmalı kargo firmalarını yönlendirdiler. ürünü kargoyla ücretsiz bir şekilde yolladım. telefonda konuştuğum kişi “kargo bize ulaşınca bir daha arayıp haber verirseniz süreci hızlandırabilirim” demişti. aradım. nitekim öyle de oldu. ürünü yenisiyle değiştirip yolladılar. tüm süreç sadece 4 gün sürdü. şu an kulaklığı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
    türkiye’de iade/değişim süreçlerinde yaşanan sancıları düşündüğümüzde 10 üzerinden 10 hizmet sağladılar.
  • özellikle rampage markalı oyuncu ürünlerini kendim alır kullanırım çevreme de tavsiye ederim. yukarıda dedikleri gibi teknik destek hizmeti de iyi.

    işlerini iyi yapan ender firmalardan birisi benim gözümde birde general mobile teknik servisini beğeniyorum.
  • çin'den seçtiği ürünleri yeniden markalandırarak satan bir ithalatçı firma. örneğin aimiby my550bt modeli hoparlör, ithal edildiğinde mikado md58-bt'ye dönüşür.
  • satın aldıktan 5-6 ay sonra arızalanan ürünü sorunsuz, zahmetsiz ve hızlı bir şekilde yenisiyle değiştirdiler.
  • everest markasını bünyelerinde barındırdığını şahane bir deneyimle bana öğreten firma. everest glory g01 model bilgisayar kasamın dvd kapağı kırılmıştı, yedek parça satış için google'da arama yaptım ama hiçbir sonuca ulaşamadım. en sonunda segment bilgisayar'ın whatsapp destek numarasına ulaşarak kendilerine durumu izah ettim. bana yedek parçanın ellerinde bulunduğunu ve sadece kargo ücretini ödemem karşılığında gönderebileceklerini söylediler.

    özellikle yerli firmalardan görmeye hiç alışık olmadığım bir geri dönüş bu. sonuç olarak yarın bir gün herhangi bir elektronik cihaz almak istediğimde bakacağım ilk markalardan biri everest olacak sayelerinde. everest'in rampage serisi ürünlerini genel anlamıyla beğenen biri olarak beni kendilerine iyice bağladılar.
  • yakınımın yaşadığı bir olayı aşağıda paylaşıyorum, bu kadar küçük bir onarım işlemi için bu kadar olay yaratıyorlar, pes doğrusu.

    "büyük ve global bir firmanın promosyonu olarak hediye gelen mikado md-25bt enjoy n2 bluetooth speaker cihazını kutusunda çıkarıp şarj etmek için prize taktığımda şarj olmadığını fark ettim. garanti belgesine baktığımda mikado markasının ithalatçı ve teknik servisi olan segment bilgisayar' a durumu aktardım. garanti belgesinde segment bilgisayar kaşe imzası var fakat satıcı olarak herhangi bir firmanın imzası yok, bu durumda cihaza garanti ile işlem yapamayacaklarını ilettiler. hediye gelen bir cihazın kapalı kutusundan çıkan garanti belgesini nereye ve kime imzalattırabilirim, faturasını nereden temin edebilirim? "

    ürünün satış tarihini tespit edemiyoruz diyorlarmış, ürünü siz getiriyorsunuz, seri numarasından hangi ürün ne zaman gelmiş bilmiyorsanız vay bizim halimize.
  • piyasada hala satılmasına rağmen sn rw6 kulaklığın yedek yastıklarının kalmadığını bildiren firma,haa whatsapp'tan da şikayetvar 'a yazdıktan sonra cevap alabiliyorsunuz.
  • bu firma müşteri memnuniyeti konusunda türkiye'ye çok fazla. altı üstü 50 liralık üründe sorun yaşadım ama çok yardımcı oldular, websitelerinden whatsapp'tan her yerden ne sorsam ilgi alaka gördüm. bundan sonra bir bileşeni almadan önce burada var mı diye bakacağım ve üç kuruş fazla olsa bile önce burayı seçeceğim (şu ana kadar zaten en iyi fiyat tekliflerini burada alıyorum).
  • rampage rgp mekanik klavye almıştım 3 hafta önce. sağ olsun yeğenim su dökmüştü üstüne. garantiye gönderdim sağ olsunlar 1 hafta içerisinde sorgusuz sualsiz sıfır ürün ile değişim olarak gönderildi. sevindim sözlük uğraştırmadılar değişim yapıp göndermişler ağlıyorum şuan.
hesabın var mı? giriş yap