• bir çok haber sitesine konu olmuş "duyar kasma" haberidir.

    ayrıca toplumun hassasiyet ayarına ince dokunuşlar amaçlamış bir türkiye haberidir.

    bilmeyenler için sür manşet;

    "adana’da ücretsiz kartıyla otobüse binmek isteyen şehit annesine, otobüs şoförü 2,5 lirayı almak için diretti. şoför parayı alamayınca şehit annesine hakaret etti."

    sonuç;
    "emniyet müdürlüğü’ndeki sorgusu devam eden şüphelinin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor."

    olay sosyal medyaya taşınınca haliyle tepki toplamış, şöför malum "halk" otobüsü şöförü ve adana olunca langur lungur konuşmuş, her zamanki öküz halleri.

    amaç üzüm yemek olmayınca hedef şöför olmuş. sanki inanılmaz bir olaymış gibi, adam vatana ihanet etmiş gibi linç girişimi başlamış. işin aslı şudur;

    bu "özel halk" otobüsleri ne yaşlı alırlar ne de bi bacağı olmayan engelli kardeşimizi. sebep, yer kaplamaları. hele bir de sandalye mandalye varsa bekle otobüs durakta dursun.

    şehit anasına saygım, hüznüm sonsuz. ama sanmasın ki bu ona yapılan hakaret. bu "özel halk" otobüslerinin daha doğrusu bunları bu kadar "özel halkçı" yapan zihniyetin ürünü. daha çok para hırsı yüzünden insanlıklarını, vicdanlarını kaybettiriyorlar şöförlere. koy yasayı açıkça, ver hakkını otobüsçüye fazlasıyla önce gitsin engelliyi, yaşlıyı, gaziyi alsın duraktan.

    daha geçen gün tekerlekli sandalyeli bir ablamız giden otobüsün ardından göz yaşı döküyordu. neden sızlamadı sizin o hassas vicdanınız da şimdi şov peşindesiniz? çünkü siz de artık o "gazetecisiniz".
  • ayrica o otobüse gazi ve şehitler derneği 3750 tl ödeme yapmış diye bir haber okumuştum.
hesabın var mı? giriş yap