• tunceli'de düşen uçakta şehit olan emekli albay pilot dilaver karsavuranoğlu, barış'ın "babam sizi çok severdi" diyerek kılıçdaroğlu'na sarılıp ağlaması olayı

    evet, chp'liler olarak kılıçdaroğlu'nu yerin dibine sokup çıkarıyoruz ama unutmayalım ki, an itibariyle ülkemiz için nefret dilinden uzak olan, huzur verici bir dil kullanan, liyakatı esas alan ve herkesi kucaklayan bir lider gerek.
  • gozlerim yasardi valla.
  • sene 2004, babamı kaybetmiştim bende. 12 yaşındaydım ama ölüm falan biliyorum tabi, farkındayım yani olayın. ben 2-3 gün boyunca cenaze işlemleri taziye falan derken, hep ayakta durmak güçlü durmak zorunda kaldım. evin erkeği dik durmalıymış.

    sonra cenaze oldu işte, neyse eve döndüm ben. herkes uyuduktan sonra sessizce dışarı çıktım hava almaya. oturdum kapının önüne öyle sokağı izliyorum, köpük geldi yanıma yavaş yavaş, köpektir kendisi, akita cinsi yıkanınca bembeyaz ama kirden gri, kahverengi arası bir şey olmuş tüyleriyle gezer normalde sokakları. babamla ben bir de köpük oynardık hep. top oyardık, o kaleci olur topu yakalamaya çalışırdı.

    köpüğe öylece bakakaldım oturduğum yerden, geldi yanıma uzandı. aynen bu videodaki gibi "babam seni çok severdi" diye kapandım üzerine belki 10-15 dakika aralıksız ağladım. o an'a kadar sergilediğim güçlü duruş o köpeği görünce uçtu gitti bir anda.

    ben anlıyorum o yüzden bu kardeşimi, siz de anlayın. siyasi bir şey değil bu. nasıl büyük bir acı olduğunu tahmin edemez çoğunuz. sizin iğrenç klavyelerinizde bastığınız pislik tuşlarla yazacağınız siyaset oyunlarına alet etmeyin burayı.

    hepimiz insanız, unutmayın. acılardan beslenmek, onları kullanmak ne kadar insanlık dışıysa böyle bir görüntü gördüğüde aklına ilk gelen şeyin reklam olması da o kadar insanlık dışıdır.
  • oooof of cocugun yuregi yangin yeri gibidir.
  • isterse recep tayyip erdoğana sarılsın isterse bahçeliye
    kimse laf edemez kimse bir şey söyleyemez
    ne kadar kutuplaştırmaya çalışsanızda biz hala türkiyeyiz
    evet zor günler geçiriyoruz ama hala buradayız
    yaşıyoruz
    yaşıyorsak umut var demektir
    başın sağolsun kardeşim
  • hayret?
    kılıçtaroğlu'nun çelenklerini parçalama
    ekibi neden işbaşında değilmiş
    acaba ? dedirtir.
    yoksa sadece iç anadolu da mı etkilidir?
hesabın var mı? giriş yap