• bu gerizekalı türk düşmanlarının asla akıllanmayacağının kanıtıdır.

    https://mobile.twitter.com/…tus/1180174634051936256

    not: ağır küfür içerir.
  • hilal bıyıklı arkadaşlar tarafından henüz merkeze götürülmemiş halidir.

    yanılgı olmasın.

    onu öyle bırakmazlar.
  • iyi paketlemişler yalnız.
  • ergenlerin toplandığı başlık.
    bakkala gittiğinde tereyağını 40tl’ye alıyorsan, bir uçak biletine servet ödüyorsan işte buradaki hukuk tanımaz ergenler ve onların büyümüş hali olan devlet memurları yüzünden güzel kardeşim.
    kurtlar vadisi izlemeye devam(!)
  • daha çok seveceksin, aşık bile ederler seni aklından çıkmaz heval
  • elinize sağlık. bizde seni seviyoruz ejhhehehejeheheh:d
  • bizde seni çok seviyoruz heval
  • şiddet şiddeti doğuruyor...

    yıl 2019.. adamlar robota ters takla atıyor.. muhtemelen yüz yıl sonra teknoloji bütün dünyayı yönetecek.. ne bayrak kalacak ne millet.. artık aklınızı başınıza koysanız da, artık kapasanız şu eski hesapları.. hakketen sıktınız yani..

    lafımı bir tarafından anlayıp beni tehdit edenlere edit : videodaki heval esas sözüm sana ve senin gibilere.. burada çok yoğunsunuz malum... biraz kafanızı sağa sola çevirin ya.. varsın ben gerzek liboş olayım da siz kafanızı bir çevirin.. 15-25 yaş grubunu etkileyecek konular yüzünden oluyor bunlar.. 30undan sonra çoluk çocuğa karışınca, bambaşka konuları dert edeceksiniz, hele 40ı geçtikten sonra, biz nasıl bu hale geldik diyeceksiniz.. bütün herşeyin başlangıcı o 15-25 yaş arası.. güzel hevallerim ve kardeşlerim, sizi gaza getirmelerine izin vermeyin.. bırakın artık bu işleri.. eski hesapları kapatın..

    sevgili bordo klavyeci aslan parçaları.. size de bir cümle edeyim.. bir annenin gözyaşından daha değerli değil birçok şey.. sizi de gaza getiriyorlar.. bütün dünya türkiyeyi bölmek istiyor ortaasyaya göndermek istiyor diye diye geçti benim gençliğim.. kafatası çapından türk kafası değil mi diye analiz ettirdiler... sizi de yakmasınlar.. yirmiden fazla ülke gezdim.. dünyanın zerre umrunda değiliz, samimi söylüyorum.. daha fazla gezenler de yorum yapabilir.. türkiyenin yerini bile gösteremeyen milyarlarca insan var.. nolur düşmeyin tuzaklara..

    teknolojiye yetişin.. biraz daha çok film seyredin.. bu teknoloji trenine yetişemezseniz, o bayrak bu bayrak derken yeraltında yaşayan, küresel ısınma yüzünden anca mısır yiyen çocuklarınız olacak..
  • burada yapılması gereken bu hevali alıp önce akıl sağlığı yerinde mi bi bakmak lazımdı. uzman psikokoglar inceledikten sonra eğer akıl sağlığı ile ilgilia bir durum varsa (ki bana göre öyle) tedavi edilip topluma kazandırılmalıydı.
    ha aklı yerindeyse o zaman biraz daha dövülebilirdi. hala cümle kurabildiğine göre az dövülmüş.
  • izlemesi keyif veren sondur.
    bi de demezler mi yok hukuk devleti yok sınırlar aşılmamalı diye.
    devlet, teörle yapılan psikolojik savaşta üstün ve güçlü olduğu mesajını vermek zorundadır. burası orta doğu hatırlatayım dedim.
    ayrıca (bkz: kırık pencereler teorisi)
hesabın var mı? giriş yap