• 30 iq ile ne kadar magazin konu varsa entry giren, şizofrenik masallarla kendini öven zavallı bir tip. trafik polisi gibi insanlara "sen karışma sağa sola" çektiği bir entry'si ile alakalı kendisiyle dalga geçtim, kudurdu.

    edit: (bkz: #69575903)
    ne zavallı adamdır ya, peşimde dolanıyor. bir de önemli biri olduğunu hissettirmek adına almanya, bankalar, borçlar falan anlatıyor. tek bir soru soracağım.

    --- spoiler ---
    sabahın 09:56'sında benim peşinden zırlayacak vakti nereden buluyorsun?
    --- spoiler ---

    (bkz: #68842549)
    gecenin köründe milleti favorileyip şukulayacak, sahura kadar bilgisayar başında oturacak kadar vakti olan tipin bana atarlarına gel ya. araştırması 3 saniye sürdü anasını satayım, yuh lan. biraz daha koyayım mı?

    (bkz: #69547419)
    gecenin 2'si. yahu girdiği entryler de entry olsa. tamamen kahvehane entryleri. bak, saat gece 4 adam arda turan'ın mikonos tatilini konuşuyor.

    (bkz: #69084419)
    heralde herkesi kendi gibi zannettiği için böyle moraracağını beklemiyordu. bucks taraftarısın diye ad hominem'e girersen, böyle ad hominem'in allahını görürsün. peşimde dolanmaya devam et. bundan sonra abilerine daha çok saygı göster 27 yaşındaki ergen. o anlattığın şöyle çalışıyorum, böyle kazanıyorum geyiklerinin bir tanesi doğruysa adam değilim. gerçekten para kazanan, iş başaran adamın sözlükte "bakın bana, bunu başardım ben!" gibi bir motivasyonu olmuyor.

    edit 2: bu ağır zavallı lise terk elemanı uçurmuşlar. o kadar gereksiz bir insandı ki, hakkında 2 entry yazmamış olmak için entryleri birleştiriyorum. naber lan, şimdi kimlere aslında kazanmadığın paraları, bankaları anlatıp tatmin olacaksın? yazıııııııık.
  • bursa'da bir semtin adı.
  • bursalılar bilir =) çarşıya gitmek için inilen metro durağı. şehre gelen yabancılarda nedense aa ne demek, nasıl bir durak ismi diye sorup durur? ne demek, ne demek oğlum şehreküstü işte
hesabın var mı? giriş yap