• akbank destekli bir sosyal proje. okuyan arkadaşlar için sivil topluma giriş babında güzel olabilir. an itibariyle evsizler, yaşlılar, işitme engelliler ve hayvanlar ile ilgili etkinlikler hala başvuru almakta.

    https://sehriniyihali.com/
  • şehrin iyi hali seni bekliyor!

    şehrin iyi hali bu yıl da üniversiteli gençleri, müziğin coşkusu ve gönüllülük heyecanı ile buluşturuyor.

    bu yıl, sivil toplum kuruluşları işbirliği ile düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olan 3000 üniversiteli, sürpriz bir sanatçının katılacağı şehrin iyi hali konseri’nde akbank’ın misafiri olacak.

    18 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından büyük değilsen, üniversite öğrencisiysen (ön lisans, lisans ya da yüksek lisans) elini çabuk tut, hemen başvurunu yap! projenin bir parçası ol!

    başvurular kontenjanlarla sınırlı, unutma!

    başvurmak için son tarih 25 ekim, seni de bekliyoruz!

    #şehriniyihali
  • 30luk teyze olduğum için başvuramadığım gönüllülük şeysi.
    gönüllülük, öğrencilik vb işler 30lu yaşlarda da yapılır.
    30lu yaşlar da artık böylesi dışlanmasaydı keşke.
  • 2019 yılında 3000 kişilik kontenjanı ile beşincisi düzenlenecek olan gönüllülük projesi.
  • bugün çorbada tuzun olsun derneği aracılığıyla katıldığım, gençleri, gönüllü olarak, sivil toplum kuruluşlarına daha çok katmayı amaçlayan proje.
  • ben de çorbada tuzun olsun projesi dahilinde katıldım. gerçekten çok eğlenceli ve güzel geçti. hemen insanlarla kaynaşıp işe başlamıştık biz. her bir proje de hayatta farkında olmadığınız değerleri anlayabileceğiniz tarzda kesinlikle katılınması gereken bir proje.

    edit: konsere can bonomo geldi çok eğlenceliydi. biletleri gişede alıyorsunuz isminizi verip 2 kişilik.
  • birkaç dakika önce başvurduğum akbank kampanyası. toplum gönüllüleri vakfı'nın daha iyi bir yaşam için pozitif psikoloji programını seçtim. umarım başvurum onaylanır, şimdiden çok heyecanlandım!
  • sevgilimle beraber pandemiden önce katıldığımız, akbank tarafından 18 ila 26 yaş aralığındaki üniversite öğrencileri için düzenlenen muhteşem etkinlik. o zaman etkinliğe katılanlara ücretsiz konser bileti verilmişti.

    tamamen kız arkadaşımın isteğiyle katıldım buna ancak üniversite hayatımda katıldığım en güzel etkinlikti. biz çorbada tuzun olsun‘a başvurduk. kabul edildik ve müsait bir günümüzü seçerek gittik. ortam gerçekten çok güzeldi; yemek dağıtmadan önce derneğin amacının ne olduğu hakkında 15-20 dakikalık bir konuşma yapıldı. yapılan bu konuşmadan o kadar çok şey öğrendik ki ben hayret ettim. bu konuşma sonrası yeleklerimizi giyip grupça taksim’de evsizlere yemek dağıttık. ilk kez böyle gönüllülük esası ile bir etkinlikte yer aldım ancak gerçekten çok güzel bir hismiş, keşke vaktimiz olsa da her zaman yardımcı olabilsek.
  • 26 yaşına kadar olan üniversite öğrencilerinin gönüllü olabileceği akbankın düzenlediği güzel bir proje.

    bu siteden başvuru yapabilirler.
    27 ekime kadar devam etmekte. istanbul, izmir şehirlerinde gönülülük projeleri vardır.
    ayrıca çevrimiçi olarakta tog'un etkinliklerine de katılabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap