• günün en iğrenç haberi.

    düzce’de yaşayan 20 yaşındaki kübra h. internetten tanıştığı 28 yaşındaki caner b.’nin yanına istanbul’a geldi. birlikte alkol alınca, şeker hastası olan kübra h. komaya girdi.

    caner b. kız arkadaşı bu haldeyken günübirlik ev kiraladı, sırtında yukarı taşıdı ve genç kadına tecavüz etti.

    bir türlü kendine gelmediği için ertesi gün hastaneye götürdüğü kübra h. hayatını kaybetti.
  • çükün kopsun.

    şu insanlar neden olur olmadık kişilere güveniyor. allah ailesine sabır versin.
  • ben yoruldum başkası adına utanmaya..
    sikinden asmamız lazım böyleleri.
  • türkiye’de gerçekleşen yeni bir orospu çocukluğudur.

    hadım için “ama çok kötü insanlık dışı” diyenleri de bu başlığa bekleriz.
  • okudum sinirim bozuldu nasıl karaktersiz insanlar var inanın moralim sıfır şuanda. insanlar nasıl bu hale gelir böyle düşüncesiz empati yapamaz vicdansız hale gelir ben anlayamıyorum.
  • bu haberi ilk olarak instagramda gördüm. yorumlara bakıp kin ve nefret kusan kadınları görünce bunların neden başımıza geldiğini anlıyorum.
  • tanrı bu ülkeyi kadınlar için cehennem olarak yaratmış olmalı. bunun başka bir açıklaması yok. kadına şiddet, taciz ve istismar suçu ne zaman biter bilmiyorum ama ben bir erkek olarak kadınlara yaptıklarımız için kendi payıma özür diliyorum. umarım daha güzel ve yaşanası bir geleceğimiz olur, kadın cinayetleri haberleri son bulur. her ne kadar inanmasam da.
  • gün geçtikçe dünyanın g*t deliği haline geliyoruz.
  • bir erkek olarak kendimden utandığım, bir şeker hastası olarak ise merhumeye üzüldüğüm iğrenç ötesi ve ancak bir orospu çocuğu tarafından yapılabilecek/yapılan vahim olay. ulan beyin damarlarını sikeyim senin be amina koduğum oğlu kız bayılmış lan bayılmış halen sikini düşünüyor orospu çocuğu hastaneye götürmek yerine. nasıl böyle olduk biz lan yoksa hep böylemiydik?
    son olarak senin hayata gelmeni sağlayan ebesinden doktoruna emeği geçen herkesin amina koyim orospu çocuğu umarım seni de bayginken ölene kadar sikerler şerefsiz piç.

    edit: kız ölmüş arkadaşlar aşağıda bir yazarın yazdığı gibi ""performansından memnun kalmadı'' diye kendini öldürecek değil ya lütfen azıcık vicdan sahibi olun. üstelik bayıldıktan sonra eve taşınmış fırsat bu fırsat diyerekten. 40 yıl küsür hapis cezası istenmesi de olayın delil düzeyinde (bkz: güvenlik kamerası) kanıtlanmış olması olabilir mi? allah aşkına empati kurulacak bir durum değil bu yapmayın vicdansız olmayın yeter artık.

    edit2: ciddi ciddi şeker komasını ellerin titremesi sanan insanlar var. görmek üzüyor. 18 yıllık şeker hastasıyım adam benden daha emin konuşuyor. komik.
hesabın var mı? giriş yap