• gayrettepe'de bulunan, 7/24 hizmet veren bir veteriner kliniği. kurucusu gamze şekerci başta olmak üzere dostlarınızı sizin kadar önemseyen hekimlerden oluşan harika bir ekip var burada. ailecek seviyoruz.

    http://www.sekerciveteriner.com/

    https://www.facebook.com/sekerciveteriner
    https://www.instagram.com/sekerciveterinerklinigi
  • gayrettepede bulunan, 7/24 acil veteriner kiliniği olan fakat bunu zerre haketmeyen veteriner.

    sakın ha gitmeyin!

    bilgisiz veterinerlerin olduğu yerdir. hataların karşılığının bir canlının ölümü olduğunu idrak edemiyorlar sanırım. az kalsın öldürüyorlardı canımın içini.

    evde göz bebeğim bir kedim var. ilk sabah kumundaki idrarında garip bir renk farkettim. işe gitmem gerektiği için öyle bırakıp gitmek istemediğim halde gittim. akşam da eve gelir gelmez eşimle en yakın klinik olan, bu arkadaşların veterinere götürdük kızımızı.
    idrar örneği götürdüğümüz halde, sıkıntımız idrar olduğu halde, sadece röntgende kabızlık sorununu görüp, yalnızca ona müdahale ettiler. haliyle bir bildiği vardır dedik. çünkü onlar veteriner. meğer miniğim idrarını yapamadığı için kabız olmuş. bana sorun mamadır vs diyerek geçiştirdiler. ve ağrı kesici, kas gevşetici vs yaptılar.
    ertesi sabah eşim kumda kızımın çırpınışlarını görünce tekrar buraya götürdü. yine kabızlıkla ilgili şeyler yapıldı.
    3. gün kedimin kumunda idrarını göremeyince tekrar götürdüm buraya. idrar torbadında şişlik yok ki diye yine umursamayıp kedime lavman vs yaptılar. en sonunda röntgeni tekrar çekmek akıllarına geldi. bir baktılar ki bağırsaklarında kedinin dışkı kalmamış. sorunu anlamayıp deneyimli veterineri çağırdılar. anca o anladı idrarla ilgili sorunu.
    idrarı boşalttılar ki , hep kan idrar. bunun üzerine test yaptılar. ne görelim? böbrek yetmezliği oluşmuş kedimde. kediyi kaybedebilirsinşz dediler.
    ağrı kesici vs tekrar yapıp, serum verdiler.

    kedi iyice çöktü. kustukça kusuyor.

    eve götürebilirsiniz , her gün getirin serum yapıcaz, eğer başka bir şey de yapmak isterseniz fakülteye götürün deyip başlarından attılar.
    bunu görünce eşim, ilk gün bunu farketmediklerini , farketseler böyle olnayacağını söyleyerek çıkıştı.
    oranın sahibi kadın veteriner ve eşi de , bizi suçlayamazsınız, hakkınız yok, bir daha da kedinizi getirmeyin, daha da bakmayız diye resmen kovdular. 3 gün yoplam 500 tl gibi bir tutar ödeyerek çıktık.

    kedim iyice ağırlaştı bu süreçte. titriyor, yığıldı kaldı. hemen animallia diye bir veterinere götürdük.

    meğer bu arkadaşların serumu gün içinde takip ederek daha fazla vermeleri gerekiyormuş.

    zaten hemen farketmedikleri için sorunu üre böbreği vurmuş.

    üzerine bir de ağrı kesici yaparak kızımdaki böbrek sorununu daha da kötüleştirmişler, değerler uçmuş. bildiğiniz göz göre göre öldüreceklermiş. başka bir veterinere götürmesem.

    bilgisizlik bir canlıyı öldürür. hatalarını yüzlerine vurduğunuz da ise pişkin pişkin tepki verebiliyorlarmış.

    bu hayvanların sesi soluğu yok diye, yanlış tedaviyi yaptığında bir yaptırımı yok diye, böyle bilgisizliklerle canlılar ölüyor arkadaşlar. umursamıyorlar bir de.

    yani her veterinere güvenmeyin. yaptıkları her zaman tedavi etmek olmuyor.

    kedime ne mi oldu?
    diğer veterinerde yoğun bakımda kaldı 6 gün. üstüne titrediker. tek tek incelediler. ölmek üzereyken mucize yaratıp yaşatmayı başardılar. bunun için de animalliaya ya binlerce teşekkür.
  • gayrettepe'de bulunan şahane veteriner kliniği. kurucusu istanbul üniversitesi cerrahi anabilim dalı'nda doktora yapmaktadır. kasap gibi kesip biçen ve üzerine utanmadan binlerce lira alan o kadar çok veteriner hekim var ki, gerçekten işinin ehli, güler yüzlü ve hayvan dostu insanlarla muhattap olmak çok güzel. personeli her daim güler yüzlü. hayvanları içten sevdiklerini, mesleklerini iş olsun diye yapmadıklarını hemen hissediyorsunuz. ameliyathaneleri oldukça donanımlı. yaz aylarında aşıdan korkan miniğinizi yatıştırana kadar bahçesinde oturup kahve içmek ayrı bir güzellik oluyor. şehrin orta yerinde, yeşil, sıcak bir yuva gibi bizim için. ayrıca facebook sayfaları üzerinden mesaj atarak ya da telefonla çok kolay ulaşıp bilgi alabiliyorsunuz.

    www.sekerciveteriner.com
    https://tr-tr.facebook.com/sekerciveteriner/
  • yazılan kötü yorumu görür görmez, bir de reklam yapmaya kalkışmışlar sanırım.
    yok bahçesinde çay , kahve içiliyormuş.

    unutmadım, insanlar da unutmasın yapılanı. ve ilk entryi tekrar tekrar okusunlar.

    hayvanı ölüme götürebilecek kadar bilgisiz veterinerlerin olduğu veteriner.
  • en az 500 sokak hayvanını bu klinikte tedavi ettirdim. istanbul gibi bir yerde bu kadar iyi ve en önemlisi vicdanlı hekimin bir arada olduğu başka klinik yok. gamze hoca, eşi kemal abi, hekim seçkin, hekim özlem inanılmaz insanlar. para konusunda hiçbir zaman sorun yaşamadık. kendi hayvanlarıda var. çoğu hekimin bir tane kuşu bile yoktur. şiddetle tavsiye ediyorum. bu arada kemal abi fanatik beşiktaşlı olsanda kral adamsın :)
  • istediğiniz şey ölüm değilse gitmeyin bu kliniğe!

    çok üzülerek bu berbat veteriner kliniğini seçerken belki birileri okur da yukarıdaki reklam amacıyla yazılmış entrylere de kanarak bizim yaptığımız hataya düşmez diye yazıyorum. burada kendimi parçalasam da yazacağım hiçbir şey ölen köpek yavrularımızı geri getiremez fakat diğer hasta hayvanların ilgisizlikten ölmesini engelleyebilirim belki.

    kardeşleri ağır düzeyde gençlik hastalığı olan, kendilerinin de test sonuçları pozitif çıkan, fakat henüz hiçbir belirti göstermeyen, gayet sağlıklı, oyuncu, güzel yemek yiyen yavrularımızı "koruyucu, bağışıklık güçlendirici tedavi amaçlı" bu kliniğe götürdük. fakat meğer ölüme götürmüşüz. yavrularımız orada yaklaşık 13 gün kaldıktan sonra, artık iyileştiler denilip taburcu edildiler.
    taburcu ettikleri yavrular ayakta bile duramıyordu. damar yolu bile açılmamıştı. klinikte bahçedeki alanda kuytuya girip saklanırken bulduk zaten. taburcu edildikleri gece de dayanamayıp geri götürdük. lakin 12 saat geçmeden 2 sinin de ölüm haberini aldık. diğer durumu ağır olan ve başka veterinere bıraktığımız yavrularımız ise su an tamamen iyileştiler ve koşup oynuyorlar.
    anlayacağınız şekerci veteriner kliniği daha hiçbir semptom göstermeye başlamamış gençlik hastalığı pozitif yavrularımıza 13 gün öyle "iyi" bir bakım uyguladı ki; yavruları iyi görüp de taburcu etmeye kalktıkları gün öldü yavrularımız!
    durumu iyi olan yavrularımızı stabil tutamadılar!
    taburcu edilecek hayvani bile anlayamıyorlar!
    yazıklar olsun size!
  • bu başlık altında yazılan güzellemelere aldanmayın, adamlar katil!
  • hala şokunu atlatamadığımız aşağıya yazacağım iğrençliği arkadaşlarıma yaşatan klinik. olay da şudur, genclik hastaligi geciren 5 yavru köpeğimizden durumu en agir olan 1ini baska bir veterinere, daha hareketli, saglikli olan diger 4unu sekerci veteriner klinigine tedavi ve bakım amacli biraktik. aradan bikac gün geçtikten sonra 1inin halsizlestigini öğrenip onu da diğer yavrunun yanina polygloblu tedavi görmesi için almaya karar verdik. yavruyu şekerciden almaya gittigimzde bi süre nereye koyduklarini bulamadilar! tüm klinigi aradilar sonra bahcedeki klubeden cikti yavrumuz. aa burdaymis saklaniyormus dendi! kucağımıza verirken ay çok iyi bu kuyruk salliyor filan lafları da ettiler bize. ama bu sirada köpek kafasini tasiyamiyor gözlerini açamıyordu. dehşete düştük ama diğer 3u bazı sebeplerden orda kalmaya devam etmek zorunda olduğu için sesimizi cikarmadik. yavruyu alirken neler uygulandigina dair bi liste istedik kendi veterinerimize götürmek ve tedaviyi bilincli sürdürmek adina. listede polyglob görmeyince neden uygulamadiniz dedik. gerek yok ki polygloba artik bicok veteriner hekim kullanmiyor zaten, dendi. onun yerine giskan veriyoruz o da rus bu da rus ilaci, dendi. sustuk. hemogram baktiniz mi sonucu var mi kan degerleri nasil diye sorduk. viral hastalıklarda hemogram bakmaya gerek yok cevabini aldik. yine sustuk. bu arada bu sorduklarimizi diger veterinerimiz oradaki yavruya uyguluyor ve biz ordan biliyoruz tabiki. sonuc olarak halsiz gözlerini bile acamayan yavruyu aldik götürdük sekerci vet kliniginden diğer veterinerimize. hemen hemogram bakildi akyuvarlar cok düşük cikti arti ileri düzeyde bi anemisi olduğunu öğrendik. gercekten de hemograma hiç ihtiyac yokmus!!! hemen polygloba ve diger ilaclara başlandı. (2hafta kadar da zaman geçti su an üzerinden ve yavrumuz iyiye gidiyor.) biz şekerciden ayrildiktan sonra onu oraya birakan öğrenci arkadaslarimizi aramışlar ve siz bizim tedavimize guvenmediniz birini aldirdiniz burdan o zaman gelin diğer 3unu de alin demişler. resmen tehditle iş yapiyorlar,hasta kopeklerin canını tehlikeye atma pahasına alin götürün diyorlar. klinik mi baska bisey mi belli degil. arkadaslarimiz çaresiz kalip onlari ikna etmis bi sekilde bikac gün daha kalmalari için. orada kalan 3 yavruya ne mi oldu? 10 günlük bayram tatili boyunca cok iyiler diyip diyip bayram sonrası taburcu ettiler 2sini. 1i icinse biraz daha kalsin dediler. taburcu edilen yavrulardan 1ini aynı gün kaybettik. orada kalan diğerini ise ertesi gün... 10gun boyunca iyi olan köpekler nasil olduysa 1gunde kötü oldular ve öldüler. bize hem dogru bilgilendirme yapmadilar, hem ölmek üzere olan köpeğimizi taburcu ettiler, hem de gerekli tahlilleri tedavileri uygulamadilar. bunlar canlilarin hayatlariyla ilgili sorumluluk alabilecek insanlar degiller sekerci veteriner klinigine güvenip de hayvanlarinizi emanet edecekseniz iyi dusunun. kimsenin boyle bir olay yasayip yavrularini kaybetmesini istemeyiz.
  • hayvanlara ticari gözle para kazanmak için değil gerçek hayvan sever gözüyle bakan veteriner hekimlere sahip kiliniktir. tüm hekimlerine ilgi alakaları için teşekkür ederim.
  • burada yazılanlara çok üzüldüm gerçekten. şekerci bayağı iyi bir yer, bizim okulun (boğaziçi üniversitesi) kampüs hayvanlarına indirimli bakıyorlardı ve gerçekten ilgili insanlar. benim kampüsten yavru kedi götürmüşlüğüm var oraya. bugün de kendi iki kedimi iç dış parazit için götürdüm. bir kedi için iç dış 120tl. görüştüğüm başka bir veteriner 80tl muayene ücreti + 95tl iç dış parazit demişti. piyasayı çok iyi bilmiyorum ama şekerci kendi arkadaş çevremde de oldukça sevilen bir veteriner. kedilerimin ciddi bir sorunu olsa ilk oraya götürürüm yani.

    tedavi aşamasında beni içeri almadılar, kimseyi hayvanla birlikte almıyorlar. zaten kasadan ötesine set çekmişler, bana korona için aldıkları önlemler yeterli geldi. bekleme kısmı küçük ama kapısı da açık hava alıyor yani. kötü yorumlar beni üzdü gerçekten çünkü kampüste hasta bir kedi olsa biz ilk şekerciye koşarız. ben kendi kendimi götürdüm, götürmeye de devam ederim yani.
hesabın var mı? giriş yap