• baskın olarak (bkz: türk erkekleri)nde görülen, ancak toplumsal baskılar nedeni ile (bkz: türk kadınları)nda bulunan durumdur.

    seks yapma yetisini, onaylanarak gerçekleştirmek isteğinin sonucudur.

    yanlış evliliklere ve mutsuz bir hayata yol açar. kafa yapınızın uygun olduğu, beraber mutlu olduğunuz, muhabbet edebildiğiniz ve hobi/fobilerinizin uyuştuğu kişi ile evlenilmesi gerekmektedir. seks sadece hobi ve beraber mutlu olma maddelerinin bir alt kümesidir.
  • bir bardak süt için inek satın almak.
  • evlilik denen müessesenin ortaya çıkış sebebi zaten sekstir.
  • muhafazakar kesimde sıklıkla görülen eylem. aslında trajikomik bir durum bu. bir şeyi o kadar çok istiyorsun ki ama o şartlar altında bunu yapman ayıp/günah olarak adlandırılacağı için hayat tarzını bile baştan aşağı değiştirmeyi göze alabiliyorsun. toplumdaki evlilik meraklılarının motivasyonlarını da kısmen açıklayan bir durum bu.
  • seks yapmak için nelerini veren insanları gördükten sonra bana çok masumane gelen resmi bir olay. hoş resmi olmasa ne fark eder uyumuna eşlik ettiğin bir insan ile seks yapmak ama çoğu kimse aç gözlü bir gargamel olduğu için önüne gelen ile seks yapmayı bir özgürlük sembolü olarak görüyor.
  • kendisi yataktan yatağa koşarken, bakire kadın isteyen düşünce kadar yanlıştır...

    aksi bir durumda, cefasını, aileler ve dünyaya getirdikleri çocuklar çekmektedir...
  • çok saçmaaaa
    ne alakası var beee
    seks yapamıyorsun evlenince bence :)
  • bu başlığı görünce aklıma eyes wide shut filminden bir sahne geldi..

    filmin başlarında bill harford (tom cruise) ve karısı alice harford (nicole kidman) bir partiye katılırlar. bu partide macar yaşlı bir adamla - alice harford (bkz: nicole kidman) dans ederken bu yaşlı kurt kadına yürümeye başlar. kadın hayır olmaz ben evliyim falan der. adam kararlı bir şekilde denemeye devam eder ve kadını ikna edebilmek için türlü yollar denerken evliliğin nasıl doğduğuyla ilgili kısa bir bilgi paylaşır.

    macar adam: eskiden kadınların neden evlendiklerini biliyorsun değil mi?
    kadın: anlatsana
    macar adam: bakireliklerini kaybetmenin ve sonrasında başka erkeklerle istediklerini yapmanın tek yoluydu. gerçekten arzuladıkları erkeklerle..
  • seks yapmak için evlenilmez, evlenilmişken seks yapılır.
hesabın var mı? giriş yap