• ve tekrar seküler kızla aldatan adamdır .nah adamdır. .ne istediğini bilemeyen hıyardir.tamzim satışta bile bedava verilse alinmiyacak türdendir .senin ta amk ben ..diye insanı küfrettiren durumdur .
  • ahlak ve namusu dine bağlamak...

    ışık görmeyen mağaranızda yaşamaya devam edin siz hayat gördüğünüz kadar siyah ve beyaz değil.
  • anlaşabilmeyi , bir hayatı paylaşabilmeyi bacak arası kutsiyetine bağlayan birinin yapacağı ayrımdır. cinsellik önemsiz değildir fakat "nasıl daha iyi seks yapabilirim" diyerek hayatına insan sokanlar veya "evlilikte işimi nasıl daha garantiye alırım" diye şark kurnazlığı yapanlar , kohlbergin ahlaki gelişim teorisindeki saf çıkarcı olma durumundan da öteye gidemezler.
  • sözlüğe girmeye korkar olduk ya biri bakire kızlara tavsiye verir biri seks yapan kızları sayfalarca analiz eder, birinin açtığı başlığa, ciddi ciddi yazdıklarına bak. başlıkları engelle engelle bitmiyor. girip bir şey yazmak, okumak içimizden gelmez oldu nasıl bir kitle oldu lan burada.

    şunlara ciddi ciddi kafa yorup düşünen analiz eden insanlarla yollarımızı bir eyleme yarabbim. amin.
  • teste dayanarak bir soru sormak istiyorum.
    sizce ahlak ve namusu önemsiz görmek çağdaşlık ve modernlik göstergesi mi?
    yani ben kendimi modern bir kadın olarak görüyorum; ahlaksız ve namussuz mu oluyorum?
  • klasik muhafazakar erkek davranışı. evlendikten sonra gözleri fıldır fıldır oynayan tiptir.

    not: bırakın lan artık kadınların mahremini.
  • ekşi sözlük trollerinin ıslak rüyalarından bir tanesi daha. işin garibi acıdım valla sözlüğün haline. senelerdir buraya bakmam etmem "bi gireyim ne olmuş şu uçağa* bakayım" diye girdim sonra bunu gördüm. olum gerçekten buna ciddi ciddi cevaplar mı verdiniz?

    he de geç he.
  • muta nikahıyla birliktelikler yaşamış dindar bir kızı ahlaklı saymıyorsa kendiyle çelişen yazarın başlığıdır.

    yok eğer sayıyorsa o zaman da kendiyle çelişen yazarın başlığıdır.
  • (bkz: dindar kadınların aldatmaya meyilli olması)

    yanlış önermedir.
    seküler kadın daha güvenilirdir. dindar kadının bastırılmış duyguları bir atom bombası gibi evlenince ortaya çıkar ve bekaret zincirinden kurtulmasıyla aldatma olasılığı kat kat artmaktadır.
  • ne mantıklısı olum? bir de mantıklı eylem yazmış. gram mantıklı olan tarafı yok. sizle sevgili olan kız yıllarca kahrınızı çekecek sonra hadi güle güle ben dindar kızla evleneceğim mi diyeceksiniz? kız da zaten maldı anlamayacak bunu onca sene. kadınları çok hafife alıyorsunuz gerçekten bunu bir erkek olarak söylüyorum.
hesabın var mı? giriş yap