• tepki gösterenleri tenzih ederim.

    yarım ağız "ya tabi seçilmiş birini tutuklamak hoş değil de yaaane" diyen kişidir. çomağın ucu kendine dokunana kadar alttan alttan mutlu olur. nasıl bir distopyanın içinde bulunduğundan habersizdir.

    adalet yürüyüşüne hdp'nin destek vermesinden, 15 temmuz mitingine selahattin demirtaş'ı çağırılmamasına kadar ufak tefek olaylar bu arkadaşın gururunu okşar.

    her gün küfrettiği, satılmış diye bağırdığı basının terörist yaftasına inanır, ancak aynı basın kendi partisini ve seçmenini aynı şekilde yaftalayınca "yalancı pislikler" diye bağırır.

    aynı şeyi daha önce de belirtmiştim, yine yazıyorum:
    diktatör rejimler herkesi aynı anda baskı altına almaz. en güçsüzden başlayıp yavaş yavaş sindirir. bir bakarsınız, en büyük azınlık olarak sesinizi çıkaramaz olmuşsunuz.
    (bkz: #62856037)
  • hdp'ye basın terörist diyor yoksa değiller yani. "-pkk isterse sizi tükürüğünde boğar", "-biz arkamızı pyd ye ypg ye dayadık" vb. onlarca sözü ağızlarından tükürükler saçarak söyleyen hdp millet vekilleri değil, bunlar basının uydurması yani öyle mi?
    gün sonunda chp, atatürk'ün kurduğu, vatanını milletini bağımsızlığını seven ve koruyan yurttaşların oy verdiği bir partidir. ve bir terörist tutuklandı diye karadenizde gemileri batmış gibi üzülmez...
  • selahattin demirtaş ve terör örgütü pkk arasindaki gonül bağını bildiginden sevinen chp lidır. .
hesabın var mı? giriş yap