• ongorunun resmidir

    (bkz: 30 haziran 2020 ahmet davutoglu aciklamalari)

    küçük enişteye zamanında selahattin demirtaş henüz esir değilken tavsiye niteliğinde öğütler verir ve ongorulerde bulunur. hatta gel bize oy ver kurtuluşun bizde bile der.

    sonra der ki, göreceksiniz bugün onun ayak işlerini yapanlar bir gecede düşmanı olacak. göreceksiniz. bugün vagondan ayrılanlar ahmet davutoğlu, ali babacan, abdullah gül, akif beki, ethen mahçupyan, beşir atalay, idris naim şahin, sadullah ergin vs vs...

    unutmayın, erkekler, kadınlar ve çocuklar. onlar kandirildiklarinda sizler öldünüz. ergenekonda ve balyozda cezaevinde kanser olarak, soma'da göçükte, kartal'da rastgele çöken bir binada, deprem olurken van'da sorumsuz bir akpli müteahhit in yaptığı otel odasında, küçük eniştenin emevi camiinde namaz kilacaz diye girdiği suriye'de yanarak, kimi zaman ali ismail gibi tekmeleyerek öldürdüler sizi, kimi zaman 15 temmuzda tanklar altında ezerek. cizre'de bodrumlarda yakılarak, nusaybin'de bombardıman altında öldünüz. bazen de bir minibüsün içinde izbe bir sokakta tecavüz edilerek. onlar her yanildiginda siz öldünüz.

    istediğimiz tek şey barış içinde ekonomik olarak nispeten rahat yaşamak. özgür olmak, ifade edebilmek... şimdi de komple sosyal medyayı kapatmaktan söz eden delirmiş bir iktidar var. onlar, cumhurbaşkanı bu yolda ilerlerken çamura batmasın diye yoluna yatanlar. onlar bu yolun yaratıcıları.

    unutmayın. önemli olan tek şey unutmamak. hiç kimse sonsuza kadar muktedir olamaz. zamanı gelecek... o gün geldiğinde hiç birini affetmeyin. bu sizin ölenlere borcunuzdur.
hesabın var mı? giriş yap