• ülkeyi iç savaşa sürükleyecek olay.
    erdoğan tarafından pervasızca bir mitingde dile getirilmiştir. idam diye haykıran cahil cühela, ortaçağ beyinli güruhun da erdoğan düştükten hemen sonra tespit edilip yargılanması gerekir.

    bu en koyu akpli diyeceklerimiz 180 derece dönecek ya, o günleri bekliyorum

    edit:link
  • önce abdullah öcalan'ı idam edebilelim de selo başkan kolay.
  • başlarındaki it durduktan sonra bu sikimsonik tipi idam etsen ne olur.
  • her seçim öncesi aynı hikaye ile aynı kitleyi gaza getirip duruyor ama kitle kitle değil ki kütle mübarek, tek misyonu evrende yer kaplamak. muharrem başkan fizikçi kimliği ile bu konu hakkında kafamızdaki soruları aydınlatacaktır diye umuyorum..
  • siyasi görüşünüz uyar uymaz, söylemleri hoşunuza gider gitmez, ayrı bir konudur. ancak selahattin demirtaş kadar bilgili, kültürlü, barışçı ve düzgün bir insanın bu başlık adı altında konuşulması mide bulandırıcı. esefle kınıyorum !!
  • etmişken bütün kürt'leri edin sizde kurtulun bizde.zalimler için yaşasın cehennem diyor.bunu diyende bir kürt (said-i kurdî)ulan nereden baksan tutarsızlık nereden baksan tutarsızlık yanmışım bunu diyende. ha yakma olayıda vardı sizde değil mi yak yak sonrada ben adalet timsaliyim manevraları bütün insanlığa said'in seslenişi kayırma olmasın. kişiler öyle havadan sudan atacaksa popçular var parçaları falan arkana almışsın kurtçukları gelmişsin hepimiz kardeşiz ironileri peşindesin kürt meselesi yok denildiği gün bu ülkenin her boka müstehak anlayışı belirdi beynimde.seçim zamanı gelince beliren hortlak muhabbetlerinizde artık kabak tadı vermeye başladı.yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya sürmeyin ayrıca.
  • başlığı okuyunca elim ayağım titredi.. ohha lan. ne oluyor.bu kadar mı kolay idam kararını vermek(farketmez demirtaş veya başkası ).
    edit:hayır yazmayacam diyorum olmuyor. rasim gibi bir gereksiz bir laf etti linç edildi. o kadar boşnak kardeşlerimiz falan denildi. burda ki yazar bozuntuları bu bana benzer başlıklarda terör örgütü bahanesini kullanarak kürtlere veya bireyler üyerinden yaptıkları iğrenç yorumları görüyorum . hepiniz iki yüzlüsünüz. mesele kürt olunca ulusalcı , sağcı ve ülkücü kol kola . ayıptır gerçekten ne zaman ders alacaksınız bu gururun veya ayrımcılığın sonu yok. siz sizin partilerinizin ağza alınmayacak hakarette bulunduğu bir ırktan bahsediyoruz elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün diyecem ama şimdiden duyuyorum genel konuşmaları yök terörist yok biz aslında size demiyoruz teröriste diyoruz ya gerçekten boşuna yazdım biliyorum ama kalsın burda. belki bir kişi de olsa anlar ne dediğimi küfür atmadan veya ırklara iğrenç ithaflardan bulunmadan bir yazi yazar veya anlamlandirir ne dedigimi. bu bile kazanç olur.
  • malum kişi ile yanyana olacaksa neden olmasın zevk duyarım.
  • tecavüzcülere tacizcilere idam derken asıl kastedilenin bu olduğunu anlaşılmıştır. şimdi aynı dili konuşuyorlar.
  • cehalettir, caniliktir. 2018 yılında halen bu tartışmaları yapıyor olmak saçmalıktan başka bir şey değil.
hesabın var mı? giriş yap