• kalp atışı dizisinde doktor alp karakterini canlandıran oyuncu.

    1990 bodrum doğumlu, budapeşte’de sanat yönetimi okumuştur.

    kendisini severek takip ediyorum. daha iyi yerlerde de göreceğime inanıyorum kendisini.
  • kalp atışı dizisindeki sempatik oğlan. gelecek vaadeden oyuncu kesinlikle.

    ranini.tv ile yaptığı ilk röpte burada hakkında bir şey yazılmadığına dair bölüm vardı. ben de atladım geldim buraya, birşeyler yazayım diye. bir daha ki röplerde eğer buraya bakacak olursanız bana selam söylemeyi unutmayın lütfen mucukto.
  • babil dizisinde hakan karakterini oynayan, diziyi izlerken ulan ben bu çocuğu nerede gördüm de bayağı sevecen hatta muzip falan mimikleri var aklımda dediğim, sonra doktor hali aklıma gelmiş oyuncudur.
  • röportajını okudum da aah ah. derin düşüncelere daldım, uzak diyarlara gittim gittim geldim.

    kendi yolunu bulma macerasını anlattığı yerlerde kendime çok benzettim. içinin anksiyete dolu olması, kendini keşfetmeyi ve sınırlarını öğrenmeyi sevmesi, psikolojiye, tarihe, tarihi mimariye falan olan ilgisi, istanbul'a tövbe etse de kaçamayışı, hatta çocukken magazin, futbol ve deli yürek sevmesi ahaha. kendimden çok parça gördüm. çok da şaşırdım.

    zamanında benzer hayaller kurmuş ama ulaşamamış biri olarak etkilendim yolculuğundan. tabi o yolunu bulanlardan. kendini yaratabilenlerden. konfor alanlarının dışına çıkabilip kendini gerçekleştirenlerden. ne istediğini deneyerek, denemeye cesaret ederek bulabilenlerden.

    bir kez daha hayatla ilgili farkındalığımı pekiştirdi. hayat kesin çitleri sevmiyor. hayat birbirine komşu farklı fikirlerden bir bahçe istiyor. esneklik istiyor. öyle şuraya varacağım diye kesin kararlar değil akıntıya karşı gelmemeni istiyor. hayat gerçekten deneyebilenlerin.

    bu arada kendisine babil (dizi)sinden vardım. çünkü babil dizisinde çok iyi oynuyor. etkileyici. izlerken beni gerim gerim gerdi karakteriyle. o takıntılı, kompleksli, ruhu hastalıklı haliyle sanki benim başıma tebelleş olmuş gibi sıkıntılanıyorum izlerken. doğduğumdan bu yana iyi bir oyuncuyu böyle ayırt ederim eheh.

    neyse başarılı, donanımlı, dolu bir oyuncu daha. not olsun buraya.
  • teee ne zaman kalp atisinda ilk dikkatimi ceken simdi babil de oynayan oyuncu. o zaman cok sempatik bulmustum karakterinden dolayi muhtemelen cunku cok zipir bi cocugu oynuyordu. simdi de tam bir psikopat. ıki rolunde de ne kadar inandirici oldugunu dusunursek basarili oyuncu, umarim daha cok goruruz baska projelerde. babil deki rolunde diyorum nasil bir deli nasil bir yanlizlik nasil ailesinden goremedigi ilgiyi disa vurucagini bilmiyor.
  • şu üstteki röportajını okuyunca kendini büyütmek nedir, nasıl olur anlıyor insan. kaliteli oyuncu fakat daha çarpıcı işlerde görünmesi lazım. mesela dizler değil, kaliteli bir film.
  • özellikle babil dizisindeki oyunculuk performansıyla beni benden almıştır kötü karakteri sevdirir mi insan..
  • aşk 101 dizisinde düzgün oynayan sayılı oyunculardan.
  • çok yetenekli oyuncu.

    aşk 101'in 3 bölüm itibariyle en iyi oyuncusu.
  • yetenekli oyuncu. aşk 101 de en göze çarpan isimlerin başında gelir hatta en göze çarpan isimdir kendisi.
hesabın var mı? giriş yap