• hakkında bu güne kadar bir şey yazılmamış, ilk madde bu olacak ama kendisi olağanüstü kalitesiyle sözlükte fenomen olan erzurumda yazılan efsane doktora tezinin danışmanıdır.
    bu lüzumsuzları ifşa etmekle bitmezler ama, tarihe de bir not düşmekte fayda var. bu arada kendisinin web sayfası burada.
    edit: "tezin yanlış versiyonu yüklenmiş" diyerek durumu kurtarmaya çalıştığı söyleniyor. sanırım şu aralar haldır haldır tez yazmakla meşguldür kendileri. kardeşim işinizi zamanında doğru düzgün yapsanız hiç böyle işlerle uğraşmazsınız.
  • efsanevi doktora tezinin danışmanıdır. hakkında bu kadar az entry olması beni şaşırttı açıkcası. çünkü bana kalırsa böyle bir doktora tezi yazılmasından öte, böyle bir doktora tezinin yazılmasına izin verilmesi ve daha sonra da jüri tarafından bunun onaylanması daha büyük skandaldır. öğrenciden daha suçludur bana kalırsa tez danışmanı ve jüri hocaları. adam sana böyle bir saçmalık ile gelse bile sen bunun önünü kesmesi gereken kişisin. sana güvenilerek verilmiş o ünvan. keşke haklarında bir şey yapılabilse ama yasal olarak geçmiş bir doktora tezine bir şey yapılabiliyor mu bilmiyorum.
  • türkiye tarihinin skandal doktora tezinin danışmanı. gerçi ülkedeki doktora danışmanlarının en az %70i kendisi ile aynı çalışkanlık seviyesindedir. lakin kendisinin en büyük talihsizliği meriç aybar'ın kendisini bulması olmalı.
    kimse kendini kandırmasın. bu adam türkiye'nin yetiştirdiği, sistemin istediği akademisyenidir. barış imzacısı akademisyenler dün yargılanmaya başlandı. bu adamın başına bir şey gelmeyecek. profiline bakarsanız tipik bir türk milliyetçisi olduğunu göreceksiniz. ideolojinin önemi yok, aynı kalitede danışmanlık veren solcu hocalar da var. lakin akademik kalite olarak bu kadar düşük olmadıkları ve arkaları olmadığı için bu kadar düşmüyorlar. bir tek ssci yayını bile yok kendisinin. diğer yayınlarının ne olduğu anlaşılmamakta. gazete başlığı ile makale başlığı arasında bir fark olmalı.

    makale başlığı 1: erzurum ova kazasının nüfusu 1896.
    makale başlığı 2: kars şehrinin nüfusu xıx yüzyıl ortası

    bu makalenin tezi nedir? araştırma sorusu ne olabilir? literatüre yeni ne katmıştır? nüfus sayımı mı yaptı bu adam 19. yy a dönüp.

    kim bilir içerik ne. ama adam bunu yayın diye akademik profiline koyuyor. tc akademisinin aynasıdır bu adam.
  • malum jüri üyelerinden uğur akbulut'un da tez danışmanlığını yapan kişi, o tez de 130 sayfa civarı, kıllandım bak bir ara ona da el atarım artık.
    bu arada bu kabak mabak işi nedir yahu? bu konuda da açıklama bekliyoruz bak ona göre.
  • (bkz: erzurum'da yazılan efsanevi doktora tezi)

    sözkonusu tezin danışman hocasıdır.
  • bu skandala rağmen hala pişkin pişkin görevine devam etmekte olan akademisyen (!). hadi bunu görevden almadılar da bunda hiç mi onur yok da hala duruyor "doktor öğretim üyesi" olarak? diğer jüri üyeleri de yoluna devam ediyordur bu bile duruyorsa. yazık. meriç aybar'ı harcadılar matmazel *
hesabın var mı? giriş yap