• sabah sabah aklımı kurcalayan soru.internetten biraz araştırdım ama selçuk bey ve sümeyye hanım'ın nasıl tanıştığı ile ilgili birşey bulamadım.

    biliyorsunuz ki büyük teknoloji hamlesi yapan ve ülkemize iha, siha kazandıran selçuk bey 2016 yılında sümeyye hanım ile evlenmiştir.ama nasıl tanıştığı ile ilgili internet pek birşey yazmıyor.peki nerede tanışmış olabilirler.

    -instagram,facebook vs. diyen suserler olabilir ama böyle birşey mümkün değil.herkes sizin gibi ezik değil sosyal medya da tanışsın.

    -mahalle'de tanışmışlardır diyen suserler olabilir ama bu da imkansız.biri sarıyer'de büyümüş diğeri üsküdar'da.

    -lise'de tanışmışlardır diyen suserler olabilir ama bu da imkansız.biri robert koleji mezunu diğeri trabzon araklı imam hatip.

    -üniversite de tanışmış olabilirler diyen suserler olabilir ama çok zor ihtimal.selçuk bey itü mezunu, sümeyye hanım indiana üniversitesi.

    -aynı tarihte 2 birey de amerika da bulunmuş.selçuk bey pensilvanya ve boston, sümeyye hanım indiana ve londra.bu da imkansız gibi geliyor bana.

    -fem dersanesinde tanışmışlardır diyen vatan hayini ekşiciler olacaktır.evet ikiside fem dersanesinde okumuş ama tarihler farklı yani bu da imkansız.

    -görücü usulü tanışmışlardır diyenler olacaktır ama bu da imkansız.hem koruma ordusunu geçip kim kimi görebilir ki.

    edit: fem dersanesinden pensilvanya'ya uzanan yollar benim konum değil arkadaşlar.sümeyye'nin troll'leri de geldi.bugün de vatan hayini olduk çok şükür.
  • kimse de dememiş londra nire birleşik devletler nire.

    edit: düzeltir de şimdi bu kavas bunu, uğraşamayacam ekran görüntüsüyle.
  • platin düğün salonunda evlenerek damat olmuş. eniştem çeyrek taktı oradan biliyoruz.
  • konuya ilişkin hiçbir fikrim ve bilgim olmadığından soruyla ilgili yorum yapamayacağım ama asıl ilgimi çeken; o kadar cevap veren olmasına rağmen, cevapların yarıdan fazlasında sorunun cevabından ziyade soru soranın aşağılanması.

    adam merak etmiş sormuş, biri gelmiş ağaç taşlanmasından bahsetmiş, biri gelmiş merak edene "mal" demiş, bir başkası malum vali bey'in jargonu ile karşılık vermiş, bir diğeri kafasının ırzına geçildiğinden dem vurmuş vs.

    el birliğiyle, alakasız bir sorudan şahane bir ülke tespiti çıkarmışlar, görülen o ki; toplumun kayda değer bir orandaki çoğunluğu cevap veremediği soru karşısında "bu konu hakkında bilgim yok." demektense "elbette benim de her konuda söyleyecek bir şeylerim var" mottosuyla refleks gösteriyor.

    edit. imlâ ve ekleme.

    edit2: konuya ilişkin ilk mantıklı cevap #107900040 numaralı entry ile amra isimli kullanıcıdan gelmiş, teşekkürler. demek ki başlığa hakaret edecekler değil de, sadece cevabı bilen ya da cevap olabileceği hakkında bir fikri olanlar yazsa başlıkta daha 3-5 entry olacakmış. işte buradan da sözlüğün neden analiz edilemeyen verilerle dolmuş bir "yığın" haline geldiğine ilişkin fikir sahibi olabiliyoruz.
  • bakınız: fetö kız erkek eşleme katalogları.
  • selçuk bayraktar ın babası, recep tayyip erdoğan refah partisi il başkanı iken parti il teşkilatında yöneticiydi.
    babaları siyasette uzun zamandır beraber çalıştı. kendileri de evli işte. allah mesut etsin.

    edit: babasının adı özdemir bayraktarmış.
  • muhafazakar tayfanin kendi icinde birbirlerini tanistirmak gibi durumlari var. araya biri girmistir iyi cocuktur iyi kizdir bir kahve icin, al numarasi whatsuppdan yaz demistir baslamistir.
  • illa ki bir yerde tanışmışlardır da reisin kızını istemek için nasıl bir gbtden geçmiştir acaba. yurdum insanı kızını vereceği zaman kırk takla attırır, bir sürü terane olur. mit belki de kozmik odaya falan sokmuştur *. şaka bir yana reis cibilliyetini bilmediği birine kız verir mi sizce? gerçi bence bu işi yürüten first ladymizdir, reis sadece onay vermiş de olabilir. yine de aile kutsalını düşünüp de çok kurcalamamak lazım.
  • saçma sapan konu. sanane kardeşim, sanane!

    kimsenin haddi değil bunları konuşmak
hesabın var mı? giriş yap