• ben selim bey kadar liderine inanmış adam görmedim. milli ekonomi modeli'ni haydar baş değil de kendisi geliştirmiş olsa ancak bu kadar adanabilirdi. bazen bir işe aşkla sarılmam gerekip üşendiğimde kendisini anıyorum ve kendime geliyorum. ama insanın içinde olacak tabii.
  • şuan mesaj tv'de feto cemaatine fena giydiren araştırmacı gazeteci. gün gelipte bu kanalı izleyip, bu adamlarla aynı görüşte olacağım hiç aklıma gelmezdi.
  • mütemadiyen büyük bir samimiyet ve adanmışlıkla "haydar baş hoca"dan alıntılar yapan gazeteci. haydar baş artık program boyunca bir arlésienne karakter oluyor, sürekli bahsi geçiyor. program boyunca gıyabında hoca aşağı hoca yukarı konuşuluyor ve seyirci bir noktadan sonra adeta hocanın hem ruhsal hem de ideolojik portresini kafasında çizerek alter ve fictional bir haydar baş yaratıyor.
  • ero mütercimler ile olan akıl oyunu adlı programda güncel olaylara iyi ve akıllıca yorumlar yaparak olayları analiz etmekteler gayet güzel bir program izlemenizi tavsiye ederim. youtube kanalından takip ediyorum. kendisi ekonomist ve bütçe , hayır sever rıza efendi dosyası yaptırımları konularındaki yorumları net ve doğruydu. birde haydarbaş'ın milli ekonomi çözümünü destekler savunur. dürüst buluyorum.
  • her yayınında en az bir kez "proğösör haydar baş hocam" demezse ölecek hastalığına tutulmuş olan ekonomist. erol mütercim ile yaptıkları programın hastasıyım. kafalar pırıl pırıl.
  • program baslarken erol mutercimlere hosgeldiniz dedikten sonra, erol mutercimlerde hep hosbuldum sizde hosgeldiniz dedikten sonra 3 saniye sessizlik yasayan kisidir. profesor doktor sayin haydar bas'in 25 sene evvel soylediklerini animsayip, programinda yeri geldiginde izleyiciye ve programdasi erol mutercimlere naklettigi programlarin birinde, uzun bir sure profesor doktor sayin haydar bas'tan bahsetmemisti. haliyle seyircisi ve programin takipcisi olarak acaba ne zaman profesor doktor sayin haydar bas diyecegini beklerken, konuyu bir anda milli ekonomiye getirerek, izleyicinin yuzune gulumseme olusturmasini sagladiktan sonra profesor doktor sayin haydar bas'in dedigi gibi diyerek kapattiginda, erol mutercimlerde merak etmis olacak ki hafif bir gulumsemeyle haydar bas hocadan ne zaman bahsedeceksiniz merak ediyordum dedi. bu kisinin programindan akilda kalan milli ekonomi, profesor doktor sayin haydar bas, hosgeldin ataturk kitabi, mesela tekstil almak istiyorsunuz keywordslerini unutmamak gerekir :)
  • geceleri içiyormuş gibi bir hali olan akşamcı tipli bir arkadaş. göbeği ve mimikleri de bunu teyid ediyor gibi.

    günahını almayalım ama bende öyle bi intiba uyandırdı. onun dışında başarılı bir sunucu.
  • seversiniz, sevmezsiniz.. aşağıdaki videonun ikinci yarısında ekonomi ile ilgili söylediği herşeyin altına imza atarım.

    ben ilk yarıyı da izleyin derim de. erol mütercimler dinlemek istemiyorsanız, ikinci kısmı dinleyin. ki ben baştan dinledim.

    buradan
  • kendisi bu aralar erol mütercimler ile her hafta meltem tv’de program yapmaktadır. internette kendisi ile ilgili ufak bir araştırma yaptım. boğaziçi inşaat mühendisliği mezunu ve aynı zamanda ekonomi tahsili yapmış. bunun yanında haydar baş’ın btp ’sinin genel başlan yardımcılığı görevini sürdürmektedir.
hesabın var mı? giriş yap