• taramasında sorun olan yazılım. ürünleri .com'dan tarıyorsunuz ve spektrumu da oldukça dar tutuyorsunuz üstelik, onaylı ürünleri veriyor. verdiği ürünlerin %70'i trademark. böyle bir sorunu var. öyle trademark analizi yapıyoruz yalanına kanmayın. ürünleri manuel yükleyin. yoksa 1 ayda hesabınızı elinizden alırlar suspend ile.
  • 1 senedir sr kullanıyorum. rakiplerine göre iyi olduğu söyleniyor fakat bu yazılımın da birçok eksiği ve hatası var. türkiye'de bu işler henüz çok yeni. ne adamakıllı danışmanlık firması ne de yazılım var. ingilizceniz iyiyse yurt dışı kaynaklarına yönelin.
  • sözde dropshipping için yapılmış ancak özünde sadece keriz silkelemek için yapıldığına ikna olduğum program. bu konuda yalnız değildir kendisi gibi binlercesi vardır. sorun yaşadığınızda iletişim kurduğunuz destek personeli aynı turgut özal gibi, çok konuşur ama hiçbir şey söylemez. istediğinde iptal edebleceğinizi, ücretini geri vereceğini söylerler ama paranı iade etmez bekletir öyle hesapta görürsün. "ay canım bizde para iadesi yok bi üst pakete geçersen daha iyi yarar sağlarsın veya bu bakiyeyi bir başkasının sr hesabına yollayabilirsin" diye daha da fazlasını satmaya çalışırlar.
    fakat en sevdiğim bölüm, satan şirket yurtdışı menşeili olduğu için (türkler amerika'da) karşında sorununu çözen bir muhatap bulamazsın. ama önemsemeyen bir sürü insan bulabilirsin! youtube videolarının altında sorulan soruya "videoda anlattık ya!" şeklinde yanıt görebilirsiniz.
    ve ayrıca gerçekten, ücretini (en temel paketten bahsediyorum) hakeden bir uygulama kesinlikle değildir.
  • gerçekten başarılı ve işleri kolaylaştıran güzel bir program. üstelik türk programcı ekip tarafından yapılması en çok hoşuma giden tarafı. sürekli güncelleniyor ve destekleri çok güzel. barış göksal ve furkana selamlar olsun.
  • sellerflash uygulamasını bu arkadaşa daha iyi bir alternatif olarak tavsiye edebilirim. projede daha modern teknolojiler kullanılmış ve user experience deneyimi kat kat daha iyi olmuş. sellerrunning'in buybox olma potansiyeli yüksek veya çok satan ürünleri kendi mağazalarına sakladığını da duymayan kalmadı artık.
  • satıldıktan sonra eski kalitesi kalmamıştır. saçma sapan bir mekanizmaya dönüştü. gecenin şu saatinde çıldırtması yetti artık!!
hesabın var mı? giriş yap