• bu cehapeyi kapatin veyahut kapamayin muzeye falan cevirin amk.
    yemin ederim akape mi daha rezil bunlar mi insan karar veremiyor.
  • kürdistan muhabbetinin kinaye amaçlı yapıldığına eminim ama yine de savunmayacağım.
    adamların yüzünden akıyor basitlik, basiretsizlik. yaşadığım yerdeki muhalefet partisi adayları neyse ki böyle tipler degil. olsaydı hayatta gitmezdim sandığa.
  • mikrofon başında böyle oy mu istenir. bu ne lakaytlık, bu ne saygısızlık! erdoğan talimat verse böyle malzeme bulamaz.

    bu iğrençlikle seçime girmek chp'nin yanında iyi parti'yi de vebal altında bırakır. bir şey yapmamaları, bir nevi kabul etmelerini gösterir. bence chp derhal edremit'ten adayını geri çeksin. zaten, bağımsızdan seçime girecek olan eski chpli mevcut başkan kamil saka oyları bölecekti. chp ve iyi parti akıllılık edip, açıktan kamil saka'yı ya da başka birisini desteklesin. şimdiki adayı ile seçime girerse kaybetmesi yanı sıra, seçim sonrası kayyum bile atanabilir. kürdistan lafını öyle bir bahane ederler ki, hiçbir mahkeme itiraz kabul etmez.

    chp edremit yapılanması adeta bok çukuruna dönmüş! zaten genel merkezin de nasıl yönetildiği aşikar. kime oy vereceğiz biz? bizi kim temsil edecek? ey muharrem ince! bırak şu chp sevdanı. zamanında ecevit'in yaptığı gibi sen de ipleri eline al. doğru düzgün insanları bir araya getir...
  • (bkz: oha)
  • (bkz: ironi nasıl göte kaçar) sorusunun cevabını vermişler. o değilde muhalefet bu kadar zihinsiz olursa iktidar'ın yaptıkları normal bence.
  • ne oldu beyler bayanlar yazmıyorsunuz bu başlığın altına hayırdır ? chp'yi hala atatürk'ün partisi sananlar var.sizce atatürk'ün partisi olsaydı,böyle tipler barınır mıydı burada ?
  • kaç yaşında herifler. böyle hassas bir dönemden geçiyoruz. yazıklar olsun sizlere ulan. orada kinaye amacı bile olsa yapılmaz arkadaş! yapılmamalı.
  • cehalet tezahürüdür. yıllarca sağcı partiler o kadar iyi damagoglar yetiştirdi ki, bunların karşısına eli yüzü düzgün, aklı başında, kültürlü rakipler çıkaramıyor artık muhalefet. çünkü cambazlar karşısında hiç şansları olmadı, olmuyor. "aman daha halka yakın, sokağa yakın, milletin dilinden konuşan adaylar çıkaralım" diye diye meşe odunu kıvamında adaylara kaldı meydan. "sağdan giden cüzdan bulur" mottosu ile sekülerlerin sağdan rol çalmaları mevzusundan bahsetmiyorum, çünkü o politik bir gereklilik olarak değerlendirilebilir. ama arkadaş bu kadar da lumpenlik fazla. şuna razı olacaksak eğer, chp'ye ne hacet. karşı mahallede yüzlerce daha iyi seçenek var zaten.
  • cumhuriyet halk partisi'nin geldiği nokta.

    vallahi yazık.
  • bu ülke bugün bu durumdaysa sebebi sadece iktidar değil.
hesabın var mı? giriş yap