• haber sunuşunu beğendiğim spiker.dediği her şeyi desteklediğim anlamına gelmiyor bu tabiki. kimse kimsenin dediklerine %100 katılamaz.

    sabah 7 de , güzel bi kahvaltı sıcak bir çayla izlemeyi, dinlemeyi sevdiğim sunucu.
  • bu sabah ilk defa izleme şanssızlığı bulduğum trt1 in sabah bülteni sunucusu.yamuk azıyla doğru dürüst cümle kuramayan samimiyetsizlik abidesi ve hangi tanıdık yandaş kontenjanından buraya çıkartıldığı merak ettiğim spiker
  • valla dün gece izledim ilk kez trt ekranlarında alışık olmadığımız bir tarz. gelen yorumları okuyup gote got diyor. guvenlikler kadroya alındı biz kaldık dedi biri yo bizim burdaki bilmem kim de alınmadı dedi. bombalı saldırı sonrası yorumlarından ancak bir kürtçü rahatsiz olur. börek mevzusuna direkt olarak geçmesi zaten programının alamet-i farikası.
  • gayet güzel ve samimi bir şekilde haber sunan spikerdir. sabah haberleri kanal tercihimin sebebidir kendisi.
  • birisi; “ağzını burnunu eğe eğe konuşman çok karizmatik” diye baya gaz mı vermiş ne diye düşündüren spiker. ingiltere de yaşasa bbc’nin önünden geçemez. burada haber sunuyor; hadi sundun bir de yorum yapıyor.
  • kraldır, on numaradır, gerçek hayatta ne kadar samimiyse ekran karşısında da o kadar samimidir, bu samimiyeti bazen ufak potlar kırmasına sebep olsa da candır.
  • az önce devletimizin bir kanalı olan trt haber ekranlarında koronavirüs ile ilgili aşağı yukarı şu minvalde bir yorum yapmıştır:

    "türkiye'deki yükseliş avrupa'daki ve dünya'daki yükselişe benzemiyor. biz kontrollü yükseliyoruz. mesela onlarda 1 3 100 şeklinde oldu. biz de kontrollü 1 3 5 18 47 gibi. her şey kontrollü merak etmeyin."

    selver bey, sonraları buraları okursunuz. bu yorumu 20 mart 2020 sabahında yaptınız. rahat bi zamanınızda dediğiniz ülkelere ve bize bakmanıza öneririm karşılaştırmalı olarak. sonra da yukarıda yaptığınız yoruma.
  • cesaret hapı yutmuş galiba.
    (bkz: gereksiz özgüven)
    (bkz: antipatik)
  • trt haber kanalında dün bugün isimli haber kuşağında sunuculuk yapan kişidir. gelelim değinmek istediğim noktaya ; selver bey sizin siyasi görüşünüz , dış görünüşünüz umurumda değil fakat vücut diliniz karşı tarafa saygısızca davranıyor izlenimi veriyor. yani samimiyet başka seyirciyi kahveden arkadaşlar yerine koyup agzından çıkana şekil vermemek çok başka. ben mesela bir akademisyen olarak sizi dinlerken karşımda sözlü sırasında bilmediğini gizlemek için laubaliliğe vuran bir öğrenci görüyorum . tavrınızı ve tarzınızı değiştirmeniz çok zor sadece hitap ettiğiniz kesimin başka insanlar olduğunu bilin diye söyledim.
hesabın var mı? giriş yap