• amerika'dan toptan istakoz getirtme olayına girmiş sosyetik.
  • bebek'te açtığı ıstakoz butiği inanılmaz talep görmüş ve çok satış yaparak kendisini köşe etmiş, yüz gerdirme ameliyatları başarıyla sonuçlanmış fakat kırışık elleri kendisinde başkasının gibi kalmış kişi.
  • buzda dans yarismasinin jurileri arasinda gorunce "joan rivers turkiye'ye mi gelmis?" dedirten; saçı, makyajı, konuşma şekli ile joan rivers'in tipkisinin aynisi sosyetik teyze.
  • buzda dans'da okan karacan'dan "$ak$akçı" konusunda acayip bir ayar almı$tır.
  • bu sabah dobra dobra programında "ben halkım, türkiye cumhuriyetini temsil ediyorum" diyerek aklımı almış kişidir. "milyonlarca sarışın tük kadınını tuba ekinci.ye karşı savunmak benim görevimdir" şeklinde bağırtısını duyunca kendimi çöllere vurmak istedim sabah sabah...
  • az once tgrt haberde yayinlanan goruntulerde, kendisiyle roportaj yapmak icin gelmis bir muhabirin sordugu bir iki magazin sorusuna kizarak,

    "ben sayin tayyip erdogan in sahip oldugu gazetede yaziyorum"
    "senin hayatini etkilerim, hic bunu dusundun mu?"

    gibi cumleler kurmustur sanirim cekim yapildiginin farkinda olmadan.

    dehsetle izledim. kamera sakasiydi heralde ben yanlis anladim. istakoz yedim gerci en son, o da etkilemis olabilir.
  • tgrt haber'in tekrarında gördüğüm kadarı ile muhabire istakoz ikram edeceğine muhabirin hayatı ile oynamayı düşünen sarışın tombik teyzedir. akabinde "benim bir powerım bir gücüm var" demesi de beni oturduğum yerde eritmiştir. şimdi bir insan tayyip'in gazetesine yazmadı diye istakoz yiyemez mi ki? kafam karıştı şimdi ama.
  • çıktığı hemen her programda ne kadar seviyeli, efendi, kültürlü bir hanım olduğunu usanmadan * beyan etse de, gördüğüm kadarı ile bu sıfatlara pek layık olmadığını düşündüğüm bayan.

    buz dansı isimli yarışmada tuğba ekinci ile laf kavgası ve okan karacan ile girdiği "halk a şakşakçı dedin/demedim" münakaşasından sonra bu hanımı yine kalitesi kendinden menkul dobra dobra programında kendini savunurken gördüm.
    "ben halkım zaten, kaç tane dernekte yönetim kurulundayım ben, halka şakşakçı der miyim?aptal olması gerek insanın. hem fakir fukaraya yardım ediyoruz biz orda...vs vs vs" mealinde laflarıyla halkı ve halktan olmayı ne kadar sığ anladığını gösterdikten sonra durduk yerde tuğba ekinci nin eski eşi olan diğer konuğa "ben mecbur muyum burada sizin ilişkinizi dinlemeye?" diyerek konuk olduğu bir programda diğer konuğu kovmak gibi az rastlanır bir olayı izletti bize.
    son olarak haydar dümen ile de polemiğe girdikten sonra anladım ki yapımcılar jüri seçimlerinde kimleri tercih edeceklerini iyi anlamışlar.
  • buzda dans yarışması sayesinde istakoz satışlarında muhtemel bir patlama yaşayan sozyetik hanımefendi.. bazen çok para ve iyi eğitimin bile çoğu şeye yetmediğini ispat eden bayan. ayakların baş, başların ayak olduğu sevgili ülkemde yavaş yavaş insanları uyandıran olaylar silsilesinin belki de en belirgin örneğidir kendileri..
hesabın var mı? giriş yap