• yeni bir münevver karabulut vakasının öznesi gibi görünüyor.

    allah rahmet eylesin.
  • katilinin bulunması konusunda bir gelişme kaydedilip edilmediğini merak ettiğim...
  • şu an izlediğim haberde duyduklarımla beni tarifsiz hallere sokmuş, gencecik yaşta vahşice öldürülmüş genç kızdır...haber doğru mudur bilmiyorum..ancak şöyle diyor haberde; yapan sevgilisi!!!...sevgilisinin amca oğlu..arkadaşları ve arkadaşlarının kardeşleri ..vs..hadi biri sapık..ikisi de mi sapık..hadi üçü sapık..kardeşleri de mi sapık..bu böyle birşey mi...anlayamıyorum..bir kişinin işlediği cinayeti bir yere kadar anlarım, derim psikopattır..şudur budur..ama olaya karışanlar akraba..kardeş vs..nasıl oluyor aklım almıyor..ama bunlardan öte..esas benim midemi bulandıran..kızın rahmini aldırmışlar..işte kafamı darmadağan eden sabah sabah...ifade etmesi bile çok zor...hangi doktor nasıl olur da tecavüz edilmiş ve öldürülmüş gencecik bir kızın -faili veya faillerini korumak amacıyla -rahmini alabilir..üstelik de rahmini çıkarttıktan sonra,sperm lekesi kalmasın diye sabunla yıkar...ben yazarken bile gerildim..artık ne idam diyorum, ne hapis, ne asalım keselim..bunlara ne yapılsa yapılsın..artık olmuş bitmiş..o kız o acıları çekmiş,öyle ölmüş..ölüsünü bile rahat bırakmamışlar...ne yaparlarsa yapsınlar bu pisliklere..hiçbirşey beni tatmin etmez..yazıklar olsun..
  • sema karakoca’yı unutmayalım, unutturmayalım.

    15 şubat 2011: sema karakoca’nın doğum günü

    16 şubat 2011: sema karakoca’nın kaybolduğu gün

    01 mart 2011: sema karakoca’nın cesedi bacakları kesilmiş, göğsü yarılmış, rahmi alınmış olarak bulunduğu gün

    15 şubat 2014: sema karakoca’nın 22. doğum günü

    16 şubat 2014: sema karakoca’nın katil ve/veya katillerinin bulunamadığı bin doksan beşinci günü

    uludağ üniversitesi felsefe bölümü öğrencisi sema karakoca’nın kaybolmasının ardından 1095 gün geçmesine rağmen cinayet zanlısı katil ve/veya katillerine ulaşılamamıştır.

    15 şubatta doğum gününü kutladıktan bir gün sonra kaybolan ve 1 mart 2011 tarihinde cesedi bacakları kesilmiş, göğsü yarılmış, rahmi alınmış olarak bulunan sema karakoca cinayetinin ardından bin doksan beş gün geçmesine rağmen cinayet zanlısı katil ve/veya katillerine ulaşılamamıştır.

    2011 yılından bugüne ilgili dava kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan zanlılar devam eden süreçte tutukluluk halleri son bularak serbest bırakılmıştır.

    şüphelilerden 5'i, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanırken, 50 gün sonra avukatlarının yaptığı itirazla 'delil yetersizliğinden' serbest bırakıldı.

    2013 yılında iki yıldır süren soruşturma sona erdi. savcılık, olayla alakalı olarak teknik takibe alınan ve aralarında tutuklanan 5 şüphelinin de bulunduğu toplam 101 kişi hakkında, takipsizlik kararı verdi.

    ayrıca jandarma tarafından yürütülen dosya, polise teslim edildi. soruşturmayı sil baştan ele alacak olan polis, cinayeti aydınlatmaya çalışmaktadır.

    uludağ üniversitesi felsefe bölümü öğrencisi sema karakoca’nın kaybolmasının ardından günle,yıllar geçmesine rağmen cinayet zanlısı katil ve/veya katillerine ulaşılamamıştır.

    http://felsefegazetesi.com/…ocayi-unutturmayacagiz/
  • şu kız benim her okul dönüşü evime giderken bir elimde cep telefonu bir elimde biber gazı gezme sebebimdi.

    ikinci öğretim derslerinden akşam çıkıp da mezarlığın oradan geçmek(kızın son kayıtlı görüntülerinin olduğu yerler) etrafta yeni yeni inşaatlar da varken ayrı korkunçtu. katilin hala yakalanamamış olması diğer öğrenciler bir yana köylüler için de tehdit yaratmıyor mu?

    ben katil yakalandı diye biliyordum şu an onun yalan haber olduğunu bilmek ayrı bir şok oldu. yazık bu kızın ailesine, tepkisiz basına, bir halta yaramayan polise.

    hala çantamda biber gazıyla geziyorum umarım kullanmak zorunda kalmam. bir zamanlar çakım da vardı yalan yok. sonra bazı avmlere girişte sıkıntı yarattığından taşıyamaz oldum. tükürürüm avmsine ben canıma bakarım arkadaş. özgecan'ın da biber gazı vardı. bu ülkenin kadınlarının yaşamak için sadece şansa ihtiyacı var gibi...
  • 4 yıldır katilleri bulunamamış. babası, özgecan için herkes seferber oldu, beni niye aramadınız diye isyan etmekte.
    http://www.milliyet.com.tr/…i-bulun-gundem-2036016/
  • 2 eylül 2015 kazım ipek'in tutuklanması gibi bir garabet yaşandığı gün bu güzel kızcağızın katledilişini öğrenmek, kolluk güçlerinin, yargının işin peşini öyle kolayca bıraktığını okumak...

    ulan hırsızın, katilin, it kopuğun yurdu olmuş kodumun memleketi. savcıların dikkatini çekmek için önce bir iktidar eleştirisi yapıp gözaltına alınmak lazım, sonra meramınızı anlatırsınız.
  • ölümü toplumun bir damarına basamadığından davası sahiplenilmemiş binlerce insandan biri.
    belli bir kaynama noktasına ulaşılmadıysa toplumda ölümünüz bir hiç olur, unutulursunuz, toplumun hafizasında yer etmezsiniz. ulaşıldıysa bu sefer de yığınların vicdan akladığı bir fotoğraf karesi halinde zihinlerde yer edersiniz.
    her türlü de ateş asıl düştüğü yeri yakıyor.
  • vahşice öldürülmesinin üzerinden beş sene geçmiş olmasına karşılık katil(ler )inin hâlâ bulunamadığı kız.

    unutmayalım, unutturmayalım.
  • sene 2011. abim o zamanlar uludağ üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde tedavi görüyordu. birgün fakültenin kapısından içeri girerken camda asılı olan resim dikkatimi çekmişti. sema karakoca'nın resmi. resmin altında da "vahşice katledilen öğrencimiz sema karakocanın katilleri yargılansın" yazıyordu galiba. öyle birşey işte. az önce facebookta dolaşırken resmini gördüm. ilk gördüğümde nerden tanıyorum bunu derken haberi okudum. katilleri 7 yıldır aramızda dolaşıyormuş. katilleri hâlâ yakalanamamış. ailesi 7 yıldır adalet bekliyor. ne diyelim allah sabır versin.
hesabın var mı? giriş yap