• galatasaray'ın 1991 doğumlu ''alt* yapı'' oyuncusu.

    bu kadar değil tabi;
    başta ali yavaş olmak üzere diğer altyapı görevlileri semih'i bir sene kadar takip edip 8.000 euro yetiştirme bedeli ile altay kulübününden aldı .. semih kaya uğruna altay kulübü ortalığı ayağa kaldırdı ve galatasaray'ın bu oyuncuyu kendilerinin elinden izinsiz kaçırdığını söyleyerek federasyona şikayet etti, bir çok kavga çıktı.. 1991 doğumlu demiştim, 1.83 boyunda.. defans bölgesinde oynuyor ve geleceğin en önemli türk defans oyuncularından birisi olacağı kesin.

    25 şubat 2007 tarihinde, fulya'da beşiktaş'la oynanan süper gençler maçında batuhan'ın başına gelen tekmesiyle ile beyninde kan pıhtılaşması oldu ve ameliyata alındı. ameliyatı çok iyi geçti.. tabi doğal olarak sezonu kapadı.. ameliyatından sonra semih'in ziyaretine ilk gelen başkan özhan canaydın oldu..

    kücük bir anekdot;
    hastanede ameliyatı bittikten sonra narkozlu halde odasına götürülen semih, hemşirenin gülerek ''çıkıp iyileşince fenerbahçeli olacaksın'' demesine ''çıkartmayın o zaman'' cevabını vermiştir
  • rigobert song'un cezali olmasi nedeniyle 14 aralik 2007 galatasaray sivasspor macikadrosuna alinan paf oyuncusu.
  • capraz baglarındaki kopma ve iç yan baglardaki asırı zedelenme nedeniyle 2007 - 2008 sezonunu kapatan 16 yasındaki stoper.
  • güçlü bir fiziğe ve bir defans oyuncusunda olması gerekenden daha fazla bir tekniğe sahip olan galatasaray paf takımı stoperi.
    kendisine inter ve arsenal talip olmuş. ne sağlam scouting var adamlarda.

    2010'da servet abisi ile birlikte milli takım tandemini oluşturursa şaşırmam.
  • arsenal ve inter'in talip oldugu u17 kaptani galatasaray oyuncusu. ilgili transfer haberine su linkten ulasilabilir.

    http://www.goal.com/…ticolo.aspx?contenutoid=740126
  • galatasaray'ın son oynadığı malatyaspor maçında oyuna son 4 dakikada giren ve galatasaray'ın kaleyi bulan 9 şutundan birini atan gencecik oyuncu.

    servet çetin'in sakat, fernando meira ve emre güngör'ün cezalı olduğu haftada sivasspor karşısına ilk 11 çıkarsa kimse şaşırmasın. hatta o formayı bir daha bırakmazsa hiç şaşırmasın.

    çok büyüyecek bu çocuk.
  • galatasaray la olan sozlesmesi 3 yil uzatilan genc savunma oyuncusu.
  • sarı saçları ,açık mavi gözleri sağlam fiziği ile norveçli defans oyuncularına benzettiğim savunma oyuncumuz.

    http://www.galatasaray.org/…mi/pages/oyuncu_101.php
  • 6 mart 2009 galatasaray bursaspor macinda defansın sağında sabri sarioglunun yerine gorev alması beklenen genç oyuncu.
  • futbola sağ açık olarak başlamış, akabinde savunmanın göbeğine geçmiştir. zaman zaman forvet bile oynamıştır. yüksek teknik kapasitesinin altınad yatan nedenler bunlardır.fatih akyel'e benziyor bu özelliği ile zira fatih akyel de paf takımlarda forvet oynamıştır. sonu benzemesin.
hesabın var mı? giriş yap