• genel olarak izmir’de sokak röportajları yapıp insanlara cinsel içerikli sorular soran youtuber. sıcak kanlı bi’ eleman ve tanınıyor da. 113 bin abonesi olmuş.

    son video: https://youtu.be/xda6fh8hu-g
  • sayesinde izmir'deki gençlerin cinselliğe bakış açısını az çok öğrenebildiğim sevimsiz youtuber: çoğu genç için cinsel ilişki, tabu değil. youtube'da yayımlanacak bir videoda cinsel deneyimlerden ve genel olarak cinsellikten bahsetmek ise çok normal. tabi arada yalan söylediği çok bariz tipler de var ama özellikle kadınlar arasında, caddede rastlanılan biriyle ilk cinsel deneyim, sevişilen en ilginç yerler gibi konular üzerine ayaküstü sohbet etmek oldukça olağan ve sıradan. arada numaralarını ve instagram hesaplarını verenler de oluyor. izmirli kız klişesi üzerinden trollük yapanlar haksız da sayılmaz aslında şimdi düşününce. (cinselliği tabu olarak görmemeyi kötü bir şey olarak görmüyorum, yanlış anlaşılmasın.)
  • bence sempatik çocuk. en azından videolarını izlerken sıkılmıyoruz. sorduğu sorular haricinde konuştuğu insanlarla güzel bağlantı kuruyor ve güzel espriler yapıyor. yolu açık olsun.
  • piç denilen tiplerden ama baya sempatik çocuk. sıkmıyor yani.
  • genel olarak youtuberlari boş biliriz ama bu adam ayrı bir boş gerçekten. youtube'un genel kitlesi olan küçük cocuklara, ergenlere kötü örnek olmamasını diliyorum.
  • az önce denk geldiğim, görür görmez senin saçını yapan berberin sülalesine atlayayım dediğim yutubır.

    ama asıl mevzu o değil. bu adam binomo reklamları yapıyor videolarında. binomo aynı çiftlik bank gibi dolandırıcı bir şirket. onlarca mağduru olan, insanların umutlarını ve paralarını çalan bir firma. en azından hakkındaki tüm yorumlar bu yönde.

    bu genç arkadaş 30 saniyede 1000 dolar kazandım benzeri reklam içerikleri ekliyor videolarına. kendisine üç kuruş için bu işlere hiç bulaşmamasını tavsiye ederim. ilerde bu binomo patladığında, bu arkadaşın da başı yanabilir.
  • izlenmek için youtube videosunun kapak fotoğrafına güzel bir kadını koyan, sorularla bel altı vurarak düşüreceğini sanan onlarca sığırdan bir tanesi. ne diyor bu diye bakmıştım da 42 saniye tahammül edebilmiştim.
  • savunmak için dememek ile birlikte yaptığı işi de beğenmeyebilirsiniz ama gerçekten "en akıllı" youtuber olabilir kendisi.

    hadi şimdi gelin bu en akıllı sözünü açalım. bu adam ciddi ciddi içerik üretmiyor farkındasınız herhalde bir kere bi izlemişseniz. çünkü röportajlarında cinsel içerikli bir soru belirliyor ve izmir kızlarına bu soruyu yöneltiyor. tema sadece bu. bu soruları barındıran videolar youtube'da normal bir şey izlerken sebepsizce sağ tarafta önerilenlerde gözünüze ilişiyor. tamam benim önerilenlerimde böyle bi şey çıkmaz desende anasayfanda veya otomatik oynat vs. ilişiyor gözüne. yani bu kim diye sol frame'den gelmediysen bu adamı bile bile hakkında yazılanları okumaya gelmen videolarına denk geldiğinin kanıtıdır. neyse.

    bu videoların kapağına röpartajlarda ki güzel kızlardan birini koydu mu da semih'in keyfine değecek yoktur diyebilirim.

    eee şimdi gelelim bu cinsel içerikli videoları nerede çektiğine. tabi ki izmir'de tabi ki kıbrıs şehitleri caddesinde. bu videoları gerçekten türkiye'de ki en mükemmel rahatlıkta ki 5-6 yerden birinde çekiyor. 5-6 yerden 3-4 yerde halen izmir'de onuda belirteyim.

    eğer kıskançlık işini bir kenara bırakıp sadece para kazanmak için youtube'da ne yapılır diye düşünüyorsanız kendinizi yormadan; semih uyulgan bu konuda şanslı ve akıllı bir karakter. yine tekrarlıyorum; yaptığı işi beğenmeyebilirsin.

    diğer kız tavlama vs videolarına da izlemişken bakayım dedim. o videolar tamamen kurgu ve röportaj videolarından gelen her türlü para (kazanç, sponsor ister istemez) buradaki kızlara cast olarak harcanmakta. inkar edilebilir ama yedirilemez.

    son olarak yaptığı işe kesinlikle karşı olmadığımı belirterek bu şekilde akıllılıkla nereye kadar yükseleceğini merak ediyorum. eee ister istemez sevenlerin yanında sevmeyenlerde çıkıyor.
  • 343 bin primatın abone olduğu bir youtuber.

    ne zaman trendlere baksam görüyorum. yorumlar desen zaten vay halimize.

    (bkz: video blocker)
  • çin malı orkun ışıtmak.
hesabın var mı? giriş yap