• kasım 2007'de, antalya'da türk immünoloji derneği tarafından "genç araştırmacı ödülü"nü almış iyteli moleküler biyoloji ve genetik öğrencisi. önü açık bilim adamlarından.
  • bu arkadas onu acik bir bilim adami olmak ile birlikte cok kaliteli bir yazar ve şairdir.
    bir nevi ronesans adamidir.
  • kendisi hakkinda kimin yazdigini merak eden zibidi.
    kesinlikle zibidi olmayan bir kisi.
    gun itibariyle evrim teorisini allak bullak ederek iyte ogrencilerinin yuzunu guldurmustur.
  • kendisi türkiye'nin çıkardığı sayılı bilim insanlarındandır.

    3 yil sonra gelen edit: haber linki yayin linki
  • haberturk canlı yayına katılıp, araştırmaları ve kendisi hakkında bilgi vermiştir.

    http://www.haberturk.com/…-niteliginde-bulus/175877

    ömer yılmaz ve semir hocayı yaptıkları kanser araştırmalarından dolayı tebrik ediyoruz.
  • naturedaki makalesiyle yagli beslenmenin bagirsaktaki kök hücrelerin tümör olusturma kapasitesini arttirdigini kanitlayan bilim insanidir.

    basarilarinin devamini dilerim.

    gögsümüz baya kabardi dogrusu.
    (bkz: izmir yüksek teknoloji enstitüsü)
  • kendisiyle beraber çalışma imkanı bulduğum kısa zaman aralığında benim belki de hayatıma yön vermemi sağlayacak derecede etkilendiğim über insan. çevresindekilerle olan iletişimine ve ikna etme kabiliyetine hayran kaldığım bu zat, hayatımda gördüğüm en zeki insanlardan biri*. yozlaşmış rekabetçi bir motivasyon ve sivrilmiş egolarıyla ortalıkta gezen ve kendinin akademisyen olduğunu iddia eden insanların arasında, diğerleri gibi olmadan kalabilen, ender rastlanan değerli bir insan. gerçekten de bilimsel merakıyla hareket eden ve insanlığı ileriye götürecek bilimsel keşiflerde bulunmayı samimiyetle amaçlayan, ve tanışınca böyle bir insan olduğunu damarınıza kadar hissetmenize sebep olan nadide bir insan. tam bir bilim adamından beklenecek ölçüde, bu alanda bir noktalara gerçekten, samimiyetle gelmek isteyen insanların önünü açmayı kendisine vazife edinmiş kıymetli insan. ayrıca, eğlenmesini de eğlendirmesini de çok iyi bilir, hayatı ot gibi yaşamaz. ilginç bir şekilde, çevresindekilerin kendisinden bir şeyler saklayıp saklamadığını anlamak, murphy yasalarına tam olarak uygun düşecek şekilde yanınıza gelmek gibi türlü türlü süper güçleri vardır. her daim mikropipet taşıyan, pelerini eksik süper kahraman.
  • bagisiklik sistemi hucrelerinin gelisiminde rol oynayan epigenetik mekanizmalar uzerine yaptigi son calismasi nature immunology dergisinde yayinlanan zati sahane.
  • samandağlıdır. memleketlimdir.

    ayrıca; http://www.samandaggazetesi.org/…lerle-bulustu.html
  • otoimmun hastaliklarin tedavisi hakkinda harvard'da yaptigi son calismalar oldukca umut verici olan profesor. kabaca aciklarsam insanda bagisiklik sisteminin haritasi cikartildi gibi bir sey. kendisi ne yazik ki ulkemizde gundem dahi olamiyor.
hesabın var mı? giriş yap