• özellikle büyük araç ve otomobil lastikleri bunun yanında medikal ,koruyucu eldivenler,taşıyıcı bantlar gibi alanlarda uzmanlaşmış avusturya merkezli bir şirket.
  • kış lastiği konusunda bayağı iyi bir continental markası. ülkemizde pek yaygın olmasa da avrupada, avusturya orijinli olduğundan olsa gerek bilinen bir marka. kış lastiği testlerinde ülkemizde daha yaygın olan michelin, goodyear, continental gibi markalara kafa tuttuğu ve hatta bazılarından iyi olduğu görülüyor. en son çıkardığı speed grip 3 modelinin test sonuçlarına aşağıdaki siteden bakabilirsiniz. henüz yeni olduğu için kullanıcı yorumları yok, yapılan bütün testler 2017 tarihli en güncel testler.

    http://www.tyrereviews.co.uk/…erit/speed-grip-3.htm
  • suv aracıma almayı düşündüğüm lastik markası, tecrübelerini paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim.
  • semperıt 215/50r18 92v fr speed grıp 3 kış lastiğini aldım.(gittigidiyor 945 lira adeti 9 taksit) skoda karoq aracımla deneyimleri buradan paylaşacağım.
    edit: ilk aldığımda 945 lira fiyatı vardı . ertesi gün kontrol ettiğimde kampanya olduğunu gördüm 900 liraya inmişti.hemen 945 liraya aldıklarımı iptal edip 900 liralık olanlar aldım :)
    biraz geç aldığım için tereddütte kaldım taktırmakta ancak tulpar kar fırtınası gelecek denince hemen taktırdım :)
    lastik gayet yumuşak ve konforlu geldi hatta yazlık turanzalardan sanki daha yumuşak . ses konusunda rahatsız olmadım .
    almanya üretimi alınabilecek f/p lastiği olarak lastik listeme girdi . turanzalar eskidiği zaman yazlık olarakta bu markaya geçmeyi düşünüyorum.
  • (bkz: fulda)
  • kış lastiği ihtiyacımı karşılamak üzere pirelli sottozero 3 almak üzere iken bayii sahibi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine semperit speed grip 3 modelini alarak tanıştığım lastik markası.

    continental bünyesindeki markalardan biri ve lastikleri almanya üretimi.
  • suv aracımda kış lastiklerini kullanıyorum,
    şehir içi sürüşte kış lastiği kullanmaya pek ihtiyaç duymasamda,
    uludağa çıkıp inerken ihtiyaç oluyor,
    çok ciddi buzda ve karda deneyimledim ve çok memnun kaldım,
    tampona kadar gelen kara girdim gayet iyiydi.
hesabın var mı? giriş yap