• kartal kokorec sahipleri tarafindan besiktas carsi'da acilmis taptaze mekan.

    mekanda hersey olmasi gerektigi gibi, fiyatlar makul. semt cocuklarini artik orada da demlenirken gorebilirsiniz.
    facebook twitter
  • bin numara yer.

    on bin numara hatta. herkes gelsin, herkes bilsin, bu adamlar güzel iş yapsın istiyorum ama sonra bize yer kalmaz diye korkuyorum.

    ne yalan söyleyeyim, bir başka. gelin ama ben gelecekken çok kalabalık gelmeyin adamı hasta etmeyin. rezervasyonla uğraştırmayın beni.
  • (bkz: benusen)
  • tatlı insanların işlettiği şirin mekan. ayrıca fiyatlar makul, müdavimi olunup ev dışında 2. adres yapılası.
  • genel isim tadında özel isim almış mekan. semt meyhanesi deyince akla yaşadığın semtin, sakisini, sahibini tanıdığın demlenme yeridir. ataşehir için (bkz: ege meyhanesi)'dir.
  • kartal heykeline yan bakan alaybeyi sokağında yer alan meyhane. geçtiğimiz ay el değiştirmiş, öncekine göre daha iyi, huzurlu görünüyor, mekan içi hafif-tefek düzenlemeler yapılıyor, çalışanları değişiyor*. mezeleri güzel *. meyhane havasında sade bir mekan. tantanasız, gürültü patırtısız oturmak, kafa çekmek, konuşmak mümkün. memlekette rakının her alanda pahalı olmasına çözüm bulunursa süper olacak. müzikleri de klasik sanat müziğine doğru evriliyor.

    bir de dört katlı, teraslı, dikine meyhane sınıfındandır.

    edit: çok zaman geçti üzerinden
  • cok sirin ve kaliteli bir mekan.

    sahipleri inanilmaz tatli insanlar, sizi nasil memnun edeceklerini sasiriyorlar. caniniz tanju okan dinlemek istiyorsa onun sarkilarini caliyorlar, mezeleri bitirdikten sonra mutfaga gecip tabaginiza yeniden istediginiz kadar almaniz icin israr ediyorlar. sade ve oldukca huzurlu bir ambiyansi var. fiyatlar da oldukca makul. hayatimda agzima ahtapot surmemis biri olarak ahtapotunu cok basarili buldum, mekan sahibi tatli ablanin ilk defa ahtapot yiyecegimi duymasi ile beraber ahtapotu guzelce temizleyip catalin ucuna takmasi ve uzatmasi ilk tecrubemin olumlu sonuclanmasini kolaylastirdi *

    gundelik hayatta eksikligini hissettiginiz samimiyet ve guleryuz icin, guzel bir aksamda keyifle demlenmek icin ideal bir mekan oldugunu soyleyebilirim.
  • logosu çok tatlı olan mekan.
  • her yönüyle daha samimi ortam.

    bi defa ucuz. hem kasintı değil.
    belli bi saatten sonra hic tanimadigin adamlarla gereksiz bir samimiyet hasil oluyor ki eyvah eyvah.

    genelde ya huner coşkuner ya da ersoy çalar böyle yerlerde.

    ortam yeterince ahşap ve güzel. serefinize!
  • sıcak ortamlar. ben mekanların sıcaklığını özlerim hep. duvarlarını falan. silopiyi bu yüzden özlerim mesela...

    bı defa ortam kasinti değil. ne bileyim ya bebekte taksim'de takildigim mekanlarda beni içine çekmeyen bir soğukluk var. sanırım varosluk pespayelik var kanımda. hiç tanımadığım abiler falan masaya bira gönderiyor. ankara suyu ile yapılan efes tabi ki. bir de herkesin müslüm dinleyesi tuttu. iyiyiz lan böyle.

    https://youtu.be/yvkehl6ea1k
hesabın var mı? giriş yap