• hiç kimsenin uğramadığı benim bile bakmaktan vaz geçtiğim yerleri hatırlayan renktaş yazar.
  • yaptığı hatayı teleafi etmek için, troll olduğunu söylemiş. arkadaş re gördüm, ılık gördüm bu kadarını görmedim.

    kendi yaptığı cahillik, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma durumu fark edilince, kendinin troll olduğunu söyleyecek kadar ılık bir insan. gitmiş başlığını editlemiş bir de, hala konuşuyor. kafasını kumdan çıkartmak yerine sessizce takılsa daha iyi olurdu. ayrıca bir insanın ılık olmaması, onun varoş olduğunu göstermez. varoşlardan da ılık çıkabilir, iyi aile çocukları da sizi oltaya takabilir.

    kısaca: ılık, kendine troll diyen bir cahil. kendisini her konuda bilgili zanneden, kültürleri, kavramları sadece kapağından okuyup, laf yapmaya çalışan binlerce ılıktan bir tanesi. ılık.
  • dinlediği müziğin ne olduğunu bilmeyen sikko ekşi yazarlarından sadece bir başkası.

    bakalım ne demiş

    1) 40 yaşımda olduğumu nereden çıkardın, hırbo?

    2) listene girdim. maceo plex, adriatique, adana twins, jan blomqvist tüm klişe beatport jukebox'ları listeye koyup "deep house, electronic" diye insanlara dinletmeye mi çalışıyorsun cidden? size bu elektronik müzik konusunda konuşma özgüveni acaba nereden geliyor? 2 tane etkinliğe gidip 2-3 tane isim öğrendiğinizden dolayı mı?

    klasik dijital müzik dinleyicisi, spotify'dan keşif yaptığını sanar. emin olun bu tarz kekoların evinde bir tane tech house ya da deep house plağı bile bulamazsınız. spotify'da listelerini güncelleyip sağda solda prim yapmaya çalışırlar.

    fabrikasyon indigo kitlesinin güzel bir prototipi bu arkadaş, gördüğünüz yerde kafasında moodymann plağı kırın. 3 - 4 yıl önce deep house, tech house nedir bilmezken bir anda bu tarzı yalayıp yutmuş gibi konuşmasına mı gülersiniz, yaptığı sikko listeyi insanlara göstermeye çalışmasına mı gülersiniz? olum bu müzikleri big chefs, midpoint gibi orta sınıf mekanlarda insanlar eğlensin diye çalıyorlar lan, hiç mi utanmadın tüm listeyi aynı tarz şeylerle doldururken? tumblr tipi-tipi seni.
  • tam bir keko.

    bakalım ne demiş

    bakmaya gerek yok, derin mavi deniz de böyle keko keko konuşuyordu, "dark house dinliyorum sen ne anlarsın?" gibi laflarla bir şeyler ispatlamaya çalışıyordu sonra modlar da salaklıklarına dayanamayıp uçurdular herifi.

    bu arkadaş da başka versiyonu işte, 2 yıldır bir şeyler dinleyip "dark house" yerine "milli görüş" ifadesiyle bir yerlere tutunmaya çalışan, apayrı bir keko.

    senin "yeni nesil deep house vuhuuuu" diye bir bok sandığın parçalar bana 6 - 12 ay önce promo mail olarak geliyor. dinliyor muyum? hayır. hahahaha.

    2008'den beri ortada dolanan steroid pop deep house'u ileride dinleyeceğimi falan sanmış bir de. crosstown rebels, defected, kompakt gibi şirketlerin senin gibi pop-house'u seven mass kekolara 8-9 yıldır itelediği müzik. afiyet olsun.

    cahil olmak böyle bir şey işte. karşıma gelse 2 kelime laf söyleyemez müzik hakkında, sözlükte atıp tutmalar.

    ekşisözlük'te değişmeyen adetler.
  • nick altıma anlamsız ifadeler yazan bir garip troll, engelleyin geçin büyük zaman kaybı.
hesabın var mı? giriş yap