• hatırladığım kadarıyla bu başlıktaki imansız "i.mansız" şeklinde yazılmış, bir buçuk saati aşkın bir süre boyunca baskılı oynamasına rağmen topu o malum çizgiden geçirmeyi başaramamış bir yığın futbolcunun arasından sıyrılıp gelmiş bir ilhan mansız'ın hakikaten zor bir pozisyonda türkiye'ye turu getiren golü atmasından esinlenilmişti. kanımca o günkü durumu anlatmak için kelime oyunlu cin başlık atmanın güzel bir örneğiydi.

    ancak her ne olmuşsa sonra olmuş ilhan mansız'ın ailesi "bizim oğlumuz imansız değildir, renkli hayatının basında abartılmasından bu tip düşünceler halkın kafasında oluşmuştur" gibisinden bir açıklama yapmış "oeyh be" dedirtmişlerdir. bu da böyle hatırımda kalmış bir durumdur.
  • maçtan* önce "senegallilerin büyü yaptırdığı" yönünde medyada yer alan haberlere de bir göndermeydi bu manşet aynı zamanda. hatta birçok kanalda yayınlanan "büyüyü bozan imansız" içerikli, arka planında sash- adelante çalan vtrler hala gözümün önündedir.
  • doğrusu senegal'in hakkından i. mansız geldi şeklindedir.

    sözkonusu maçtan birkaç hafta önce tuncay özkan'ın milli takımdaki cemaat* örgütlenmesine dair yazısını baş sayfadan yayınlayan milliyet gazetesi tarafından atılmış manşet. o dönemde tuncay özkan kanal d'nin genel yayın yönetmeni idi, yani milliyet'in yer aldığı grupta ağırlıklı bir yere sahipti.

    aynı tuncay özkan, ergenekon davası kapsamında 2008 eylül'ünde gözaltına alındı, ardından tutuklandı ve mart 2014'e kadar cezaevinde kaldı. onu tutuklayan hakim bugün fetö davasından tutuklu, tutuklatan savcı firari.

    haberde imanlı olduğu ima edilen hakan şükür ise fetö davasının firarisi olarak abd'de yaşıyor.
hesabın var mı? giriş yap