• aslında ilişki sırasında seni çok seviyorum deyip deyip ayrılık bahanesi olarak yanılmışım denmesi olması gereken başlık. bir insan tahminlerinde yanılabilir, ne bileyim dini inançlarında yanılabilir. lakin bir insan nasıl olur da çok sevmek eyleminde yanılabiliyor. hadi sevmek olsa yine neyse. çok seviyordum ama sevgim bitti dense yine de makul bir bahane olabilir ama yanılmak. insan kendini aniden bir bok parçası değerinde hissedebiliyor böyle bir durum karşısında. umarım kimsenin başına gelmez.
  • bir de seni sevmiyorum dedikten sonra yanılmışım demek var ki o çok koyuyor. iyi sabahlar..
  • birşeyi çok seversin ama bu sevginin bitmesi için karşı tarafın o sevgi seviyesini düşürücü hareketler yapması lazım ki sevgi azalarak bitsin. bu da anlaşmazlıklarla ortaya çıkar. bunun adına yanılmak diyemeyiz.

    -seni çok seviyorum
    (kötü davranışlar soğuk hareketler)
    -seni seviyorum.
    (kandırmacalar aldatmacalar)
    -seni sevdiğimi sanıyordum.
    (istemediğimiz bir insana dönüşmüş sevgili)
    -seni artık sevmiyorum.
  • sevgi de nasıl yanıliyorsun ? sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir parçasını dinlerken önünden geçen ilk kişiye niyetimi bozdun ?
    bariz götsün!
    bide aşka aşık olduğunu idda edenler var ki ters yatırıp düz sikesi geliyor insanin !
    - ma mahmut hoca biz buraya niye gelmiştik , ba bana yine bişiler oluyor , izninizle
  • yanılmışım dememek için seni çok seviyorum cümlesini kurmam. zira duygu da değişir düşünce de, yok yere yalancı konumuna düşmektense düşünerek hareket etmek en doğrusu.
hesabın var mı? giriş yap